Egzotikus úti célok, melyek garantáltan elkápráztatnak I.rész Seychelles

Egzotikus úti célok, melyek garantáltan elkápráztatnak I.rész Seychelles

Az Indiai-óceán szigetei finoman meleg, azúrkék vizükkel és vakítóan fehér, homokos partjaikkal az egzotikus álomnyaralás vérbeli megtestesítői. Édes semmittevésről álmodozol? Romantikus nászutat tervezel? Esetleg édenkerti esküvői helyszínre vágysz? A Seychelles-szigetek, Mauritius és a Maldív-szigetek egytől-egyig nagyszerű választásnak bizonyulnak.

Kezdjük a bemutatást a Seychelles-szigetekkel

A látvány, amit nehéz szavakba önteni: Seychelles-szigetek

Az Afrika keleti partjainál található szigetcsoport természeti szépsége páratlan. Az időjárás egész évben kellemesen meleg, 30 °C körüli, így szinte minden évszakban van lehetőség a strandolásra, vagy egy Piña Colada elszürcsölésére a pálmafák árnyékában.

Elő a bikinivel!

A napozás, az úszás és a sznorkelezés szerelmesei imádni fogják a Seychelle-szigeteket! A Praslin-szigeti Anse Lazio annak ellenére, hogy a világ egyik legnépszerűbb strandja, sohasem túlzsúfolt, vagy legalábbis, nem érezni annak. Csodás kék víz, magas pálmafák, impozáns sziklaképződmények… kell ennél több?

Változatos túraútvonalak

A túrázás iránt érdeklődők is találhatnak itt kedvükre való programot. A három legnépszerűbb célpont számukra Mahe, Praslin és La Digue. Ha kevésbé vagy edzett, válassz egy könnyed part menti sétát, de ha bírod a gyűrődést, sziklamászásra is van lehetőséged.

Ne hagyd ki a karnevált

A nyüzsgő Seychelle-szigeteki karnevál még csupán egy néhány éves tradíció, mégis rengeteg turistát vonz szerte a világon. A háromnapos esemény egy fergeteges buli, tele jellegzetes kulturális elemekkel, tánccal, zenével és színpompás jelmezekkel.

Ha Seychelles szigetekre, vagy más szép helyre akar utazni, lépjen velünk kapcsolatba valamelyik ikonra kattintva, telefonon, e-mailben, vagy töltse ki ajánlatkérő úrlapunkat.

Legendás rum pompás környezetben

Hamisítatlan trópusi életérzés – A mahe-i Takamaka rum lepárlóüzem meglátogatása szinte kötelező program. Ismerkedj meg a rumkészítés hagyományaival és kóstolj meg különleges koktélokat!

További ajánlott programok:

  • Nézd meg a Port Glaud vízesést, gyönyörködj a hatalmas gránit sziklákban
  • Járd be a La Digue szigetet kerékpárral
  • Mászd meg La Digue legmagasabb pontját (Eagle’s Nest, 333 méter)
  • Üdvözlünk az édenkertben! – A Praslin-szigeten található Vallée de Mai egy természetes esőerdő, mely az UNESCO Világörökség része
  • Lélegzetelállító panoráma tárul eléd a La Misere kilátópontból

Ha Seychelles szigetekre, vagy más szép helyre akar utazni, lépjen velünk kapcsolatba valamelyik ikonra kattintva, telefonon, e-mailben, vagy töltse ki ajánlatkérő úrlapunkat.

No Comments

Post A Comment