OLASZORSZÁGI VAKÁCIÓ A CSALÁDDAL

OLASZORSZÁGI VAKÁCIÓ A CSALÁDDAL

Olaszországi vakáció a családdal

A gyerekek is imádni fogják!

Legyen szó történelmi kalandozásról, szabadtéri programokról vagy tengerparti szórakozásról, Olaszország sokszínűsége azt is lehetővé teszi, hogy a családdal induljanak útnak egy felejthetetlen vakációra.

Múzeumlátogatás másképp

Valószínűleg a gyerekeket nem igazán kötik majd le a patinás festmények és reneszánsz szobrok. Akadnak azonban olyan múzeumok, melyek a kicsik érdeklődését is jó eséllyel felkeltik. A milánói Nemzeti Tudományos és Technológiai Múzeumban például igazi tengeralattjáróval, repülőgéppel és még egy óriási dinoszaurusz csontvázzal is találkozhatnak!

Játszóterek és kalandparkok

Firenze és környékén rengeteg zöldövezet és játszótér található, ahol az apróságok levezethetik felesleges energiájukat. A kalandparkok közül a fiesole-i Parco Avventura Vincigliatában a fák között kanyargó indákon és hidakon a bátrabbak tesztelhetik ügyességüket. Ha Olaszországba, vagy más szép helyre akar utazni, lépjen velünk kapcsolatba valamelyik ikonra kattintva, telefonon, e-mailben, vagy töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat.Hírlevelünkre iratkozzon föl honlapunkon, ITT.

A gyerekek univerzális nyelve: a fagylalt

Carpigiani fagylaltmúzeumban bepillantást nyerhettek a jeges nyalánkság történelmébe, és több mint két tucat fagyit is megkóstolhatnak. A kicsik egy minitanfolyam keretein belül megtanulhatják, hogyan készítsék el kedvenc gelatójukat, a nap végére pedig egy oklevéllel is gazdagabbak lehetnek. 

Olaszország – Programajánló családosoknak:

  • Óriás figurák, pillangók és mesevilág – Látogassanak el a Pinocchio írójának, Carlo Lorenzini Collodi szülőhelyére (Parco de Pinocchio, Toszkána)
  • Parázsló vulkán, alabástrom sziklák és csillogó kék tenger – Szicíliát sem érdemes kihagyni
  • Barangoljanak Sienában – Európa egyik legszebb középkori városa semmihez sem fogható
  • Museo del Calcio (Firenze) – Foci történelem testközelből, vérbeli sportrajongóknak
  • Rimini – 14 km hosszú tengerpart és „olasz Disney Land” (Fiabilandia)

Álomutazásra vágynak fárasztó és bonyolult szervezés nélkül? Válasszák a Tizi Travelt!

Legyen testreszabott vakáció, mely minden részletében egyezik elképzeléseikkel! Ha Olaszországba, vagy más szép helyre akar utazni, lépjen velünk kapcsolatba valamelyik ikonra kattintva, telefonon, e-mailben, vagy töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat.Hírlevelünkre iratkozzon föl honlapunkon, ITT.

No Comments

Post A Comment