DUBAJ, A SIVATAGI CSODAVÁROS

DUBAJ, A SIVATAGI CSODAVÁROS

Dubai mindenkié:

Egy romantika és családbarát hely- pároknak és családok számára is kiváló

Tény, hogy Dubai nem a hátizsákos turisták, vagy a múzeumlátogatók paradicsoma. Viszont ez az a hely, ahol eláll a lélegzet a monumentális felhőkarcolók láttán, és ahol állandó, szikrázó napsütésben lehet mindenkinek része.

Dubai nem kizárólag  a hajnalig tartó bulizásról szól (bár az sem megvetendő)! Rengeteg gyerekbarát szórakozási lehetőség közül lehet választani, ami a felnőttek számára is élvezetes lehet.

Hosszabb-rövidebb séták a fehér homokos tengerparton, közös wellness a szállodában, piknikezés a napfényes dűnéken… Itt a párok is megtalálhatják számításaikat!

Egyszerűen A-ból B-be

Dubai kiterjedt tömegközlekedési hálózattal rendelkezik, ez még csecsemővel vagy kisgyermekkel is megkönnyíti a városban való közlekedést. Ha nem szeretnének villamosra, vagy metróra szállni, a taxik viszonylag olcsók és könnyen elérhetők.

Szórakozás minden mennyiségben

A Dubai Mall központjában található akvárium és víz alatti állatkert  több mint 33 000 élőlénynek ad otthont. A Ski Dubai egy gigantikus méretű fedett sícsarnok, mely a téli sportok szerelmeseinek kedvez. A külön vízi- és vidámparkkal rendelkező Legoland Dubai egy felejthetetlen, egész napos program, több mint 40 interaktív játékkal és 15 000 épített modellel.

A nyüzsgő városon túl

Érdemes kicsit a felszín – a csillogás és a pompa – mögé nézni, hogy megismerhessék Dubai sokszínű arcát! Kettesben, vagy nagyobb gyerkőcökkel egy egész napos túrára is útnak indulhatnak az Arab-sivatagba. Ha lételem az adrenalin, akár dzsippel, buggyval vagy quaddal is bebarangolhatját a vörös homokdűnéket.

Dubai és a biztonság

Dubaiban biztonságban vagytok! A bűnözés aránya meghökkentően alacsony, a világ 20 legbiztonságosabb városa között tartják számon. Amire egyedül ügyelni kell, az a vallási és kulturális szokások tiszteletben tartása.

Dubai – Programajánló pároknak:

  • Készítsetek egy közös fotót a világ legnagyobb képkereténél (Dubai Frame)
  • Fogyasszatok el egy romantikus vacsorát 122 emelet magasságban (At.Mosphere)
  • Hajókázás a felhőkarcolók között, színpompás éjszakai fényekben
  • Hőlégballonozás az izzó homoktenger fölött, ámulatba ejtő kilátással

Dubai – Programajánló gyerekekkel:

  • Vízi kalandok az egész családnak (Aquaventure Waterpark, Wild Wadi Waterpark)
  • Látogatás el a Ferrari Worldbe, a világ legnagyobb fedett vidámparkjába (Abu Dhabi)
  • Nézzenek végig egy látványos showműsort és ússzatok együtt a delfinekkel. (Dubai Delfinárium)
  • IMG Worlds of Adventure – Egy újabb gigantikus méretű (~1,5 millió m2), fedett vidámpark, a gyerekek kedvenc mese- és szuperhőseivel

Ne fizessen olyan programokért, melyeken nem akar részt venni!  Személyre szabott utazást állítunk össze, érdeklődési körének és igényeinek megfelelően.

Ha tetszett a cikk, küldje el ismerőseinek, akik rendszeresen szoktak utazni.

Biztonságos és kényelmes vakáció 2021-ben is, a Tizi Travel segítségével!

Ha Dubajba, vagy más szép helyre akar utazni, lépjen velünk kapcsolatba valamelyik ikonra kattintva, telefonon, e-mailben, vagy töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat. Hírlevelünkre iratkozzon föl honlapunkon, ITT.

No Comments

Post A Comment