Amerika legjavából: Las Vegas

Amerika legjavából: Las Vegas

Amerika sokszínűsége vitathatatlan. Legyen szó önfeledt szórakozásról vagy passzívabb pihenésről, nincs olyan utazó, aki ebben a hatalmas országban ne találná meg a számításait. Ha három olyan úti célt kellene mondanom, ami hangulatában nagyon különböző, mégis a leginkább megragadja az USA esszenciáját, akkor egyik választásom  Las Vegas-ra esne.

Viva Las Vegas!

A nevadai sivatag közepén elterülő várost valószínűleg senkinek sem kell bemutatni (azért én most mégis tennék egy próbát). A káprázatos neonfényekben tündöklő Las Vegas a felnőttek Disney Landje, ahol a kaszinózáson kívül azért más kikapcsolódási lehetőség is bőven akad.

A város lelke: Las Vegas Strip

A világ egyik leghíresebb utcájaként ismert Las Vegas Boulevard mindig tele van élettel. Itt találhatóak a legnagyobb szálloda-kaszinó létesítmények, az utca 0-24 órában hangos a koncertektől, ingyenes performanszoktól, és a mókás jelmezbe öltözött figuráktól.

Nem kell Velencéig vagy Párizsig elmenned…

A fényűző, olasz stílusban megépített The Venetian Resort luxus szálloda Velence kicsinyített mása, ahol gondolával járhatjuk körbe a helyszínt. Nincs jobb alkalom Las Vegas csillogó városi fényeinek megcsodálására, mint a 46 emelet magas (164 méteres) „mini” Eiffel-torony kilátója.

A hihetetlen Bellagio szökőkút

A Venetian Hoteltől néhány lépésre található Bellagio Hotel & Casino előkertjében sétálgatva az ember úgy érezheti, tündérországba csöppent. A legnagyobb látványosságot a gigantikus méretű szökőkút jelenti – a zenével és fényekkel ötvözött víztánc láttán szem nem marad szárazon. A közel 1200 db vízsugár 80 méter magasan lövell a levegőbe.

Las Vegas – Programajánló:

  • Kihagyhatatlan: fotózkodás az ikonikus Las Vegas táblánál
  • Helikopter út a Grand Canyonba
  • Bevásárló körút a Town Square-en
  • Találkozz kedvenc sztárjaiddal: Madame Tussauds viaszmúzeum

 

  • Bungee jumping 360 méter magasból, a Stratosphere torony tetejéről
  • High Roller óriáskerék (magasság: 168 méter)
  • A neonreklámok szerelmeseinek: Neon Museum
  • Látogatóban a cápáknál: Shark Reef Akvárium

Külföldi utazás zökkenőmentesen?Ha a Tizi Travelt választod, nincs más dolgod, mint élvezni személyre szabott vakációdat!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.