Adatkezelési tájékoztató

Felelősség

Tizi Travel Kft-nél  ügyvezető igazgató felelős a személyes adatok kezeléséért.

A  munkafolyamatok során az adatkezelési  felelősség átadásra kerülhet más részleg vezetőjének pl foglalás, számlázás, könyvelés.

 

Tárolt személyes adatok:

Munkánk során a következő adatokat gyűjtjük és tároljuk ügyfeleinkről:

név, cím, telefonszám, e-mail cím. Egyes esetekben további adatokat is tárolunk és kezelünk, mint például, életkor, születési időpont, nem.

Ez érvényes lehet azokra az ügyfelekre is, akik ajánlatot kérnek a Tizi Traveltől. Egyes esetekben tároljuk az útlevél másolatát, vagy fizetéshez bankkártya adatokat.

A számla és számlázási adatokat külön számlázó programban kezeljük.

Az adatkezelés és adatgyűjtés célja

Az adatokat azért gyűjtjük és kezeljük, hogy teljesíthessük ügyfeleinkkel kötött szerződést és vállalásainkat. Az adatok alapján ügyfeleinknek felvilágosítást, tájékoztatást, ajánlatot adunk, szolgáltatásokat biztosítunk, például e-mailben, telefonon, levélben, vagy személyes találkozás során.

Az adatokat 5 évig, vagy a vonatkozó törvények szerinti határidőig őrizzük meg.

A ügyfelek neve, címe, telefonszáma, e-mail címe ahhoz szükséges, hogy teljesítsük a megrendeléseiket.

Egyes esetekben, ahol ügyfelünk ehhez hozzájárul, az adatok alapján további esetekben is adunk felvilágosítást, tájékoztatást, ajánlatot, vagy nyújtunk szolgáltatás.

Ügyfeleink bármikor megsemmisíthetik, elutasíthatják az általunk küldött

ajánlatot, tájékoztatást.

Személyes adatok gyűjtése

Csak azokat az adatokat gyűjtjük, tároljuk, amiket ügyfeleink megrendeléseikkel, ajánlatkéréseikkel kapcsolatban megadnak a Tizi Travelnek.

Adatok továbbadása, megosztása

A szerződések, vállalások teljesítéséhez  szükséges adatokat megosztjuk szolgáltatóinkkal, mint például szálloda, közlekedési vállalat, stb.

A törvényi előírásokból fakadó kötelezettségektől eltekintve, a Tizi Travel nem osztja meg, adja el, adja át, vagy más módon nem hozza harmadik fél, a szolgáltatások teljesítéséhez, ajánlat elkészítéséhez nem   szükséges személy, cég, szervezet  tudomására ügyfelei személyes adatait.

Személyes adatok törlése

Az ajánlatkérésekkel, megrendelésekkel kapcsolatos megkapott adatokat 5 évig őrizzük meg, hacsak törvényi előírás más időtartamot nem határoz meg.

 

Ügyfeleink jogai

A személyes  adatokat  a GDPR törvény szerint kezeljük.

Ügyfeleink hozzáférés kérhetnek személyes adatiakhoz, rendelkezhetnek azok áthelyezéséről, törléséről, pontosításáról.

Adatbiztonság

Ügyfeleink mind személyesen, mind más mód is kérhetnek hozzáférést   személyes adataikhoz, azokról rendelkezhetnek, és ellenőrizhetik  azokat. 

 

Kapcsolat

Személyes adataikkal kapcsolatban minden megkeresést pl milyen adatot tárulunk azok megsemmisítése, a javítása, stb a tizi@tizi.hu címre küldhetnek.