AUSZTRÁLIA – TASMÁNIA - ÚJ-ZÉLAND

Pillantással a hatodik kontinensre!

2017. október 22 - november 12.

Ausztrália és Új-Zéland körutazásunk ékköve Tasmánia, a Bruny-szigeti kirándulással! Hobart koloniális nyugalma és spirituális energiái feltöltik az utazókat!

Utazás: Budapest – Dubaj – Szingapúr – Melbourne, Sydney – Christchurch, valamint Auckland – Dubaj – Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjárattal, illetve további belföldi repülések a leírtak szerint. A körutazás során autóbusszal.
Elhelyezés: középkategóriás szálláshelyek (szállodák, motel, lodge) 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban.
Ellátás: reggeli + 5 főétkezés

Program

1. nap: Budapest – Dubaj
Délután repülés Dubaj-on keresztül Szingapúrba. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Szingapúr
Érkezés Szingapúrba a kora délutáni órákban. Transzfer a szállodába. Szabadidő. Szállás.

3. nap: Szingapúr – Melbourne
Délelőtt városnézés SZINGAPÚRBAN, ahol az egykori kínai és a legmodernebb építészet remekeinek harmóniája lenyűgözi a turistákat! Szingapúr városállam a világ egyik legkisebb, mégis legsikeresebb országa. Városnézés: parlament (kívülről), pénzügyi negyed, kínai negyed, Orchidea kert (az orchidea Szingapúr nemzeti virága) stb. Este repülés Melbourne-be. Éjszaka a repülőn.

4. nap: Melbourne
Érkezés MELBOURNE-be a reggeli órákban. A városra hosszú évtizedeken keresztül úgy tekintettek, mint a merész, vagány, újgazdag Sydney ellenpólusára: elbizonytalanodó, dohos, régi világbéli városra. Melbourne azonban a világ egyik legélhetőbb városává fejlődött, a modern felhőkarcolók között gondosan megőrizve a szépen gondozott parkokat és a viktoriánus városmagot. Városnézés Ausztrália második legnagyobb városában: St. Patrick katedrális, Cook kapitány háza a Fitzroy parkban, Melbourne Cricket Ground (az ország első számú sportstadionja, illetve kulturális jelképe), Yarra-folyó parti sétány, Federation tér stb. Fakultatív látogatás a déli félteke legmagasabb épületében, az Eureka Tower 88 emeletes felhőkarcolójában. Szállás Melbourne-ben.

5. nap: Melbourne – Hobart (Tasmánia)
Repülés Tasmánia fővárosába, HOBART-ba. Tasmánia Ausztrália része is, meg nem is. Sajátos tájait, éghajlatát és kultúráját jórészt a kontinenstől való kb. 350 km-es távolsága határozza meg. A szó szerinti elszigeteltségnek köszönhetően egyedülálló növény- és állatvilág, tiszta levegő és nyugodt életstílus alakult ki a vízben bővelkedő államban. Hobart Ausztrália második legrégebbi városa, melynek történelme a tengerparton kezdődött. A sok elegáns, jóllehet fegyencek által épített, XIX. századi épület a vitorlás hajók korát idézi. A pasztellszínűre festett házak többnyire fából készültek és kanadai városokra (p. Halifax, St. John’s) emlékeztetnek. Séta a belvárosban. PORT ARTUR egykor fatelep volt, valamint a visszaeső bűnözők börtöntelepe, ahova utoljára 1853-ban szállítottak elítélteket, a börtön mégis 1877-ig működött. 1979-1986 között felújították a börtön romjait, ma a 40 hektáros terület Tasmánia legnépszerűbb turistalátványosságai közé tartozik. Szállás Hobartban.

6. nap: Bruny-sziget
Délelőtt, rövid buszozás után, kompra szállunk Ketteringben, ahonnan 20 perc alatt átérünk Bruny-szigetre. A földrajzilag már a Déli-óceánhoz tartozó apró sziget természeti szépségeiből - pazar sziklaszirtek, rejtett barlangok, tengeri madarak és fókakolóniák - lélegzetelállító motorcsónak túra keretében kapunk ízelítőt. Kedvező időjárás esetén akár delfineket és bálnákat is láthatunk! Visszatérve a fővárosba szabadidő. Szállás Hobartban.

7. nap: Hobart (Tasmánia) – Sydney
Délelőtt látogatás a MOUNT FIELD NATIONAL PARK részét képező BONORONG WILDLIFE PARK-ban. Ez a terület Tasmánia legnépszerűbb vadasparkja. Nem klasszikus állatkert, itt elsősorban az őshonos (pl. tasmán ördög, kenguru, koala stb.) elárvult, sérült állatokat gondozzák. Késő délután repülés Sydneybe. Szállás.

8. nap: Sydney
Az egyre csak terjeszkedő város az ausztrál nemzeti kultúra központja. Viszonylag alacsony népességszáma ellenére majdnem akkora helyen terül el, mint Los Angeles és hétszer akkorán, mint Párizs. A legismertebb látnivalók SYDNEY-ben: operaház (kívülről), Kikötőhíd, The Rocks városnegyed (a történészek szerint itt született meg Ausztrália), Bondi Beach, The Gap, Hyde Park, parlament (kívülről), Darling Harbour. Séta a kínai negyedben. Vacsorával egybekötött hajókázás Sydneyben. Szállás.

9. nap: Sydney – Kata Tjuta – Ayers Rock / Uluru Reggel elrepülünk AYERS ROCK-ba. Az ULURU – KATA TJUTA Nemzeti Park felkerült az Unesco Világörökség listájára. A terület az őslakók szent helye, amelyet 1985-ben adtak vissza eredeti őslakos tulajdonosainak, a látnivalók pedig visszakapták ősi elnevezésüket. A bennszülöttek földterületként kölcsönadták az ausztrál kormánynak és az anangu törzzsel közösen működtetik a környék látnivalóihoz kapcsolódó turisztikai központokat, parkokat. A KATA TJUTA (Olga hegycsoport vagy „sok fej”) a titokzatos, 36 kupolájú szikladómjával és a közöttük húzódó völgyekkel, szurdokokkal együtt a természet lenyűgöző és egyedi alkotása. Séta a Walpa-szoros bizarr sziklaalakzataihoz. Az AYERS ROCK, vagy ősi nevén ULURU, - a sík, sivatagos tájból magasan kiemelkedő hatalmas, vörös monolit - bolygónk egyik legcsodálatosabb képződménye, és Ausztrália nemzeti szimbólumai közé tartozik. A színpompás naplemente megtekintése után, szállás Ayers Rockban.

10. nap: Ayers Rock – Alice Springs – Cairns
Korai kelés után ismét felkeressük az ULURU-t, hogy megcsodálhassuk a napfelkeltét. A hatalmas monolit színskálája, amely a mélyvöröstől az eső utáni csillogó feketéig terjed, napkeltekor és naplementekor a leglátványosabb. A látogatóközpont kiállítását is megtekinthetjük, vásárolhatunk az őslakók által készített dísztárgyakból vagy kényelmes sétát tehetünk a tanösvényen. Visszatérünk a szállodába és reggeli után továbbrepülünk ALICE SPRINGS-be. Az Ausztrália középpontjában, a festői Macdonnell-hegység láncai között fekvő város a közeli forrásról kapta a nevét, ahova a XIX. század végén távíróállomást építettek. Idegenforgalma az 1970-es években indult fejlődésnek, napjainkban a nyüzsgő városban, évente kb. 400 ezer turista fordul meg, hogy innen keressék fel a környék természeti szépségeit. Repülés Cairnsbe. Szállás.

11. nap: Cairns – Korallzátony
Egész napos kirándulás katamaránnal a Nagy Korallzátonyhoz. A korallzátonyok az élet legősibb formái, kb. 500 millió éves múltra tekintenek vissza. A világ legnagyobb zátonyrendszere kb. 2.000 km hosszúságban nyúlik el és a területe kb. 350.000 km². A gát külső széle és a szárazföld között több mint 2.000 sziget, és majdnem 3.000 különböző típusú zátony található. A természetvédelmi területen kevesebb, mint 20 sziget fogad turistákat, az egyiknél kikötünk, és ott fogyasztjuk el ebédünket. Lehetőségünk lesz úszkálni, búvárkodni vagy üvegfenekű hajóról megtekinteni a korallokat. Szállás Cairns-ben.

12. nap: Kuranda – kirándulás az Őserdőbe
Kirándulás vonattal az őserdőbe! Pompás panoráma nyílik a Sziklás Canyonra és a Stoney Creek vízesésre. KURANDA kis falu, az 1960-as években hippi-tanya volt, mára művészeti és kézműves központtá nőtte ki magát. Vásárlási lehetőség a kézműves piacokon és fakultatív programlehetőség: koala-, vagy pillangó-, vagy madárpark megtekintése. Utazás kabinos felvonóval a trópusi erdő lombkoronája felett (Skyrail Rainforest Cableway). Szállás Cairns-ben.

13. nap: Cairns – Sydney Időtartamban túl az utazás felén, rövid szabadidő Cairnsben. Délután repülés Sydneybe. Transzfer a szállodába. Szállás.

14. nap: Blue Mountains – Featherdale Wildlife Park
Egész napos kirándulás a BLUE MOUNTAINS Nemzeti Parkba. A különleges szín a sűrű erdőből finoman párolgó eukaliptuszolajnak köszönhető. Az olajcseppeken megtörő napfény a kék csodálatos árnyalatait kölcsönzi a festménybe illő tájnak. A terület annak ellenére, hogy alig 1.000 m magasságig emelkedik, az első telepesek számára átjárhatatlannak bizonyult. Az óriásnak tűnő sziklaformációk, a mély és szakadékos völgyek, a magasról lezúduló vízesések birodalmát Ausztrália „Grand Canyon”-jának is nevezik. A legimpozánsabb látnivalók: „Három nővér” sziklaalakzat, Jamieson-völgy, Mount Solitary, Ruined Castle. Látogatás a Sydney elővárosában található FEATHERDALE WILDLIFE PARK-ban, ahol őshonos állatokat (pl. kenguru, wombat, tasmán ördög, hangyász sün stb.) láthatunk. Szállás Sydneyben.

15. nap: Sydney – Christchurch
Reggel repülés Sydney-ből CHRISTCHURCH-be, Új-Zéland déli szigetének legnagyobb városába. Felkeressük a repülőtér közelében található Nemzetközi Antarktisz Központot, mely egyedülálló bepillantás nyújt a 6. kontinens természeti értékeibe. Esti órákban ismerkedés a 2011-es földrengés következtében súlyosan megsérült, de azóta már nagyrészt újjáépült várossal. Szállás.

16. nap: Artúr-hágó – Pancake Rock – Ferenc József Gleccser
Nyugatra vesszük az irányt! Látványos panorámaúton az Arthur-hágón keresztül, érkezünk a Tasmán-tenger partjára, Greymouthba. A nyugati part legnagyobb települését, és egyben „nem hivatalos” fővárosát, 1865-ben, az aranyláz idején kezdték kiépíteni. A várost elhagyva, a Punakaiki partját szegélyező, palacsintatortához hasonlítható „Pancake Rocks” (Palacsinta-szikla) bizarr sziklaformációi tárulnak elénk. A nap fénypontjaként a Ferenc József Gleccserhez látogatunk. „Kevés olyan hely van a sártekénken, ahol a természet ily bőkezűen mérte a szépséget” (Balázs Dénes). A kb. 12 km hosszú gleccsert 1865-ben egy német geológus fedezte fel és nevezte el az Osztrák-Magyar Monarchia uralkodójáról. A kb. 7.000 éves, meredek jégár egykor elérte a partot, ma közel 20 km-re található a tengertől. Szállás a gleccser közelében.

17. nap: Westland Nemzeti Park – Queenstown
Utazás a West Coast őserdein át a Haast hágóra, majd a jégkori Wanaka és Hawea tavak mentén QUEENSTOWN-ba. Délután, fakultatív program keretében, lélegzetelállító élményekben lehet részünk. Az új-zélandi kalandturizmus máig büszkén nevezi magát a világ adrenalin-központjának. A bungee jumping ősét a Vanuatu-szigeten űzték, ahol a bokájukra indákból készült köteleket kötve fatornyokból ugrottak le a bátor vállalkozók. A motorcsónakozás szintén új-zélandi találmány. Napjainkban itt elsősorban az izgalmas vízi száguldáshoz használják. Queenstown a legnépszerűbb motorcsónakos helyek egyike, ahol a Shotover és a Kawarau folyókon kipróbálhatjuk ezt a nem mindennapi vizes kalandot. Szállás.

18. nap: Milford Sound
Kirándulás a fenséges látványt nyújtó MILFORD SOUND-hoz. Völgyének arculatát a hegyekből lefelé haladó hatalmas gleccserek alakították ki. Útközben rövid pihenő a TE ANAU TÓ-nál. Továbbutazás a mérsékelt égövi esőerdőkön, a Homer hágó alagútján át, bolygónk egyik legfestőibb fjordjához, melyet a világ legnagyobb, toronyként magasodó tengeri sziklái szegélyeznek. A Mitre Peak – a legmagasabb – úgy emelkedik a szoros sötét vize fölé, akár egy óriás őrszem. Ebéddel egybekötött hajózás a fjordban. Délután, visszatérve QUEENSTOWN-ba rövid városnézés, majd szállás.

19. nap: Queenstown – Auckland – Waitomo barlangok – Rotorua
Reggel átrepülünk Auckland-be, onnan busszal irány ROTORUA! Útközben rövid pihenő a WAITOMO barlangoknál, melyek különlegessége a barlang plafonjáról csüngő világító lárvák sokasága. ROTORUA-t két fontos tényező tette az ország egyik legfontosabb turisztikai központjává: a természeti környezete, gejzírjei és a maori kultúra aktív újjászületése. Este táncos, énekes folklór műsorral egybekötött vacsorán ismerkedhetünk meg a helyi népművészettel. Szállás Rotoruában.

20. nap: Rotorua –– Auckland
Délelőtti irány a WAI-O-TAPU geotermikus park, amely igazi holdbéli tájra emlékeztet. Ezen a területen beomlott kráterek, iszapmedencék, kovateraszok, színes tavak, forró víz és gőz látványa fogadja a látogatókat (Pokol kráter, Szivárvány kráter stb.). A Lady Nox nevű gejzír kitörése minden délelőtt menetrend szerint, ugyanabban az időpontban figyelhető meg. A TE PUIA Maori Iparművészeti Központban sajátítják el a fiatal maorik a hagyományos fafaragás és a szövés mesterségének fortélyait. Látogatás AGRODOME-ban, a mezőgazdasági központban, ahol egy juhászkutya bemutatót is láthatunk. Továbbutazás Aucklandbe, szállás.

21. nap: Auckland – Dubaj
AUCKLAND különleges és szerencsés földrajzi fekvésének is köszönheti zsúfoltságát. A világvárost vulkáni kúpok sora szegélyezi, szirtes partján öblök és strandok tucatjai biztosítják a tengeri kapcsolatot és a jachtoktól hemzsegő kikötő is meghatározó látkép. Félnapos városnézés az Északi-sziget metropoliszában, a vitorlások városában: Victoria park, Westhaven kikötő, a Skytower-ből a déli félteke legmagasabb épületéből elénk táruló panoráma. Rövid szabadidő, majd búcsú az ötödik kontinenstől. Hazautazás. Éjszaka a repülőn.

22. nap: Dubaj – Budapest
Dubaji átszállást követően érkezés Budapestre a déli órákban, a menetrend függvényében.

Részvételi díj: 1.398.500,- Ft
Repülőtéri illetékek: kb. 250.000,- Ft (Az indulásig változhat!)
Belföldi repülőjegyek: 980,- USD (utazás előtt fizetendő az irodában vagy K&H bankfiókban az USD számlánkra) Egyágyas felár: 398.000,- Ft
A részvételi díj a belépőjegyek árát (kivétel fakultatív programok) magában foglalja.
Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díja: 1,5%.
A BBP biztosítást a részvételi díj tartalmazza!

Fakultatív programok:

 • Melbourne: Eureka Tower kb. 20,- AUD
 • Shotover túra: kb. 160,- NZD

Szervízdíj / borravaló a helyiek számára: 100,- USD
Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a Szervízdíj / Borravaló az idegenforgalomban bevett szokás, ajánlott, egyes országokban pedig kötelező (pl. gépkocsivezető, idegenvezető, szállodák, éttermek stb.). A helyiek az ajánlott borravalót elvárják, kötelezőnek tekintik!

Vízumok: Ausztrália: szükséges (díjmentes), ha irodánk végzi az elektronikus ügyintézést, annak díja: 3.500,- Ft Szingapúr és Új-Zéland vízummentes területek a magyar állampolgárok részére.

UNESCO Világörökségek:

Ausztrália:

 • Nagy Korallzátony
 • Uluru-Kata Tjuta Nemzeti Park
 • Greater Blue Mountains Övezet

Új-Zéland:

 • Te Wahipounamu Nemzeti Parkok

A változtatás jogát fenntartjuk!

 • Részvételi díj személyenként 7 éjszakára kétágyas szobában

  la gemma i 09.01.-12.22. 01.08.-03.01. 03.01.-04.01.
  villa klub 510300 568700 498600
  felnőtt pótágy 266300 292600 261100
  delux tengerre néző szoba 557000 627000 545300
  felnőtt pótágy 287400 318900 282100
  lakosztály 732100 872200 755400
  felnőtt pótágy 366100 429200 376700

  Ingyenes  oda vissza reptéri transzfer. Nem tartalmazza repülőjegy és reptéri illeték: kb. 270.000,-től. Árak az árfolyamváltozás miatt módosulhatnak.

  • Zanzibár legjobb strandjainál épült, minden szobájából látni az óceánt. Az all inkluzív rendszerben nyaralása minden pillanatát gondtalanul élvezheti. Zanzibár észak-nyugati részén található, közvetlenül a tengerparton így a csodás naplementékben is gyönyörködhetnek. Szakszerű segítőkkel fedezhetik fel a z India óceán különleges víz alatti élővilágát.140 szobás
   Szolgáltatások: négy étterem, öt bár, tengervizes úszómedence, búvárközpont, számos vizisport lehetőség, strandfoci, strand röplabda, aerobik, esténként élő zene, hetente showműsorok, wellness központ sokféle masszázzsal,kezeléssel,
   Villa Club szobák felszereltsége: a szobákhoz nagyobb társalgó tartozik, ahol találkozhatnak más vendégekkel is, légkondícionálás, minden szobához az óceánra néző erkély v. terasz tarozik, minibár, széf, TV, telefon, ventillátor
   Delux szobák: sajt terasz, közvetlen kijárat a kertbe , minibár, széf, TV, telefon, ventilátor, légkondícionálás,
   Lakosztály: külön háló és nappali, minibár, széf, TV, telefon, ventilátor, légkondícionálás,
   Ellátás: all inkluzív

 • Részvételi díj személyenként 7 éjszakára kétágyas szobában félpanziós ellátással

  félpanzióval 09.01.-12.23. 01.03.-03.01. 03.01.-04.01.
  sztenderd garden szoba 289900 261800 210500
  felnőtt pótágy 236200 215200 177800
  szuperior szoba 300200 332200 300200
  felnőtt pótágy 242200 266200 242200
  szuperior óceánparti szoba 436900 474300 436900
  felnőtt pótágy 275900 301500 275900
  gyermek pótágy 3-12 éves között 93400, 2 gyermek külön szobában -30%

  Ingyenes  oda vissza reptéri transzfer. Nem tartalmazza repülőjegy és reptéri illeték: kb. 230.000,-től. Felnőtt pótágy árért hívja irodánkat. Árak az árfolyamváltozás miatt módosulhatnak.

  • Nevéhez illően paradicsomi hangulatot áraszt ez a szálloda. A festői észak-keleti parton található az Indiai –óceán partján. A repülőtér alig 45 perc. A bejáratnál masszai harcos köszönti az érkezőket a fehér homokos tengerparton nagy pálmafák adnak árnyákot, a bunglow-ok között gondosan ápolt zöld kert terül el. A vendégek nem csak az óceán azúr látványát élvezhetik hanem a sziget legnagyobb úszómedencéje is itt várja őket. A szobákat, lakosztályokat hagyományos stílusú kerek épületekben alakították ki, természetesen minden mai komforttal rendelkeznek. Minden szoba a tenger felé néz és saját erkéllyel, vagy kis terasszal rendelkezik. 90 szobás

   Szolgáltatások: három étterem ( egy a parton, egy a medencénél, egy panorámás az óceánra ), showműsorok, vetélkedők, élőzene, vizisportok, búvárkirándulások, teniszpálya, fitness terem, strand röplabda, esküvőszervezés ( külön nászutas és esküvői ajánlatokkal) , fürdőrészleg ( masszázs, jacuzzi, fitness központ )

   Szobák felszereltsége: légkondícionálás, telefon, minibár, hajszárító, TV, teafőző

   Ellátás: félpanzió vagy all inkluzív

  • A sziget keleti részén áll a fehér homokos strand és a kristálytiszte kék óceán találkozásnál. Aki itt száll meg, annak a nyaralását nem csak a varázslatos sziget teszi különlegessé, hanem a tágas egyedien berendezett szoba is . Mindegyikből látható a strand 119 szoba várja a turistákat. Kitűnő választás azoknak akik kedvelik a vizisportokat, a pihenést és a szállodán belüli szórakozási lehetőségeket.

   Szolgáltatások: éttermek, bárok , úszómedencék, fitness terem, wellness részleg, teniszpálya, búvárközpont.

   Szobák felszereltsége: saját veranda, légkondícionálás, TV, minibár, WIFI széf, telefon, tea-kávéfőző, széf.

   All inkluzív szolgáltatások: reggeli, ebéd, vacsora, napközbeni üdítő, sör, kávé, tea bor, sör a beach bárban, vizitorna, szörf eszköz, kenu strandröplabda, asztali tenisz, strand törülköző, diszkó, szórakoztató programok.

  • A kedvelt szálloda Mombasatól északra, a Nyali parton épült. A tengerparti hotelt gondosan ápolt nagy kert veszi körül.
   Szolgáltatások: 4 étterem, 2 bár, vizisportok, vetélkedők, gyerek klub, úszómedencék,
   Sztenderd szobák felszereltsége : kertre néznek, fizetős WIFI , légkondícionálás, erkély v. terasz, széf TV telefon,
   Felárért medencére és tengerre néző szoba is foglalható.

 • Részvételi díj személyenként/7 éjszakára, félpanziós ellátással, oda-vissza reptéri transzferrel együtt:

  09.01.-12.22. 01.05.-04.01.
  sztenderd szoba 251000 256800
  gyermek pótágy; 233500 256800
  delux facing szoba 303500 315200
  gyermek pótágy 233500 256800

  Gyermek pótágyon 12 éves korig
  Nem tartalmazza: repjegy kb. 240.000,-, vízum, biztosítások.

  • A2004-ben átalakított szálloda Diani Beach-en található, szép kilátással a türkizkék India-óceánra.3-4 emeletes épületekből áll, egy korallszirtre épült, összesen 143 szobával. Az épületeket gondosan ápolt szép kert veszi körül.
   Szolgáltatások: egzotikus kert lagúnával, 5 bár, mozi, 2 nagy úszómedence, bárral, és szeparált gyermekrésszel, napernyők és nyugágyak, 3 étterem, ajándéküzlet, fodrászat, spa, jakuzzi, gőzfürdő, animációs programok, sportok (tenisz, squash, asztalitenisz, röplabda, aerobik vízi gimnasztika, vízipóló, darts, biliárd). Díj ellenében: búváriskola, a tengerparti strandon vízi sport központ, csónakázás üvegfenekű hajóval, kerékpárkölcsönzés, mélytengeri halászat, spa szolgáltatások, golfpálya kb. 500 méterre.
   Szobák: Standard: kb. 36 nm ( terasszal együtt), fürdőszoba, légkondicionálás, TV, hajszárító, telefon, , internet csatlakozó (díj ellenében), szúnyogháló, széf, minibár (díj ellenében), tea- és kávéfőző, balkon vagy terasz.
   Junior lakosztály: kb. 85 nm, elegáns bútorzat, fürdőszobában jacuzzi fürdőszoba, légkondicionálás, 2 TV, hajszárító, telefon, , internet csatlakozó (díj ellenében), szúnyogháló, széf, minibár (díj ellenében), tea- és kávéfőző, balkon vagy terasz.
   Felárért foglalható delux szoba illetve penthouse és elnöki lakosztályok
   Ellátás: félpanzió

 • Részvételi díj személyenként/7 éjszakára, félpanziós ellátással, oda-vissza reptéri transzferrel együtt:

  09.01.-12.22. 01.08.-03.01 03.01.-04.01.
  szuperior szoba 271900 260200 236800
  felnőtt pótágy 162700 157500 147000
  delux szoba 295200 283500 260200
  felnőtt pótágy 173200 168000 157500
  junior lak. 318500 306900 283500
  felnőtt pótágy 183700 178500 168000

  Gyermek pótágyon 12 éves korig ingyenes
  Nem tartalmazza: repjegy kb. 240.000,-, vízum, biztosítások.

  • Nyugodt környezetben biztosít tökéletes kikapcsolódást. Kenyai stílusban épült közvetlenül a homokos tengerparton Malindi közelében, Mombasatól észarkra.
   Barátságos házacskák a trópusi szélben libbenő függönyök, hajladozó pálmafák fogadják a turistákat. Itt Malindi közelében van Kenya egyik legjobb strandja. Kifejezetten ajánljuk gyermekes családoknak 109 szobás. Reptér körülbelül 2 óra alatt érhető el.
   Szolgáltatások: sportközpont, búvároktatás, vizi aerobic, strandröplabda, esti szórakoztató műsorok, wellness központ masszázzsal és egyébkezelésekkel, úszómedence, éttermek, bárok
   Szuperior szobák: légkondícionálás, minibár, széf, mennyezeti ventilátor, TV, telefon
   Delux szobák: külön álló egyemeletes épületben találhatók. erkély, vagy terasz, légkondícionálás, minibár, széf, mennyezeti ventilátor, TV, telefon
   Ellátás: all inkluzív (reggeli ebéd, vacsora, üdítő, kávé, tea, egyes helyi alkoholos italok,
   szuperior és delux szobában naponta egy palack víz, esti vetélkedők, szórakoztató műsorok,
   nyugágy, strand törülköző.

 • Részvételi díj személyenként 3 éjszakára ellátás nélkül, oda-vissza reptéri transzferrel:

  2 ágyasban 3 ágyasban 4 ágyasban
  09.01.- 10.12. 72500 63800 59500
  10.12.-11.06. 95000 78800 70800
  11.06.-12.22. 62900 57200 54500
  01.03.-02.23. 49500 48500 48100
  02.23.-03.31. 28000 66100 61000
  Max 4 felnőtt elhelyezése lehetséges. Hosszabbítás lehetséges, kérje ajánlatunkat.
  Helyszínen fizetendő: USD 43+ adó amely biztosít nagysebességű internet kapcsolatot a szobában max. 2 eszközhöz, fitness terem korlátlan használatát, beszállókártya nyomtatást, 1 x  egyet fizet, kettőt kap koktélt, helyi számok ingyenes hívásást.

  Repülőjegy, illetékkel: 215.000-től, Az ár tájékoztató.

  További szállodák nagy választékával várjuk, csak írja meg nekünk milyen szállásra van szüksége itt:

  Las Vegas-i utazását kösse össze miami , orlandoi üdüléssel

  los angeles-i, san franciscoi, vagy new yorki utazással, hawaii nyaralással

  Irodánkban foglalja le bérautoját, városnézést, belépőjegyeit.

 • Részvételi díj személyenként 3 éjszakára ellátás nélkül, oda-vissza reptéri transzferrel:

  2 ágyasban 3 ágyasban 4 ágyasban
  09.01.-12.29. 81600 69900 64100
  01.01-.03.01. 85400 72500 66000
  Hétköznap, vasárnaptól pétekig érvényes árak. Hosszabbítás lehetséges, kérje ajánlatunkat.
  Utasinknak igyenes: nagysebességű internet kapcsolat a szobában , max 2 készülékhez, fitness központ használat, egyet fizet kettőt kap akció koktél , bor, sör fogyasztásra a Tropicana Lounge-ban 17-20 óra között, 2 palack víz bekészítése a szobába  a tartózkodás alatt, helyi és 800-as számok hívása, bejövő-kimenő faxok, fénymásolás, beszállókártya nyomtatása.

  Repülőjegy, illetékkel: 215.000-től, Az ár tájékoztató.

  További szállodák nagy választékával várjuk, csak írja meg nekünk milyen szállásra van szüksége itt:

  Las Vegas-i utazását kösse össze miami , orlandoi üdüléssel.

  los angeles-i, san franciscoi, vagy new yorki utazással, hawaii nyaralással.

  Irodánkban foglalja le bérautoját, városnézést, belépőjegyeit.

 • Részvételi díj szobában személyenként- kivéve medencés villa-, 7 éjszakára, svédasztalos reggelivel:

  Dusit Laguna 09.01-12.20. 01.01.-11. 01.11.-03.01. 03.01.-04.16.
  Delux szobák 276500 618100 390300 276500
  Pótágy 143600
  Delux óceán front 311100 652700 425000 311100
  Pótágy 143600
  Klub szobák 397000 762100 510900 397000
  Pótágy 143600
  Lakosztály 535500 915100 649400 535500
  Pótágy 143600
  Villa medencével 4 főre 855900 1524700 869300 855900

  Foglalja le 2016 nov.1 és dec.24 közti üdülését legalább 61 nappal indulás előtt és 14 éj helyett 12-őt fizet. Foglalja le 2017.jan.11-ápr.15 közti üdülését  legalább 61 nappal indulás előtt és 14 éj helyett 12-őt fizet.

   

  Utasainknak a reptéri transzfer ingyenes. Nálunk nincsen előre megkötött utazási időpontok. Nyaraljon az Önnek a legmegfelelőbb időpontban és időtartamban. Kívánságnak megfelelő számú éjszakára foglalunk Önnek szállást.

  Repülőjegy irányár illetékkel együtt: 175000-től

  • Álomnyaralás a pálmafák árnyékban. Közvetlenül tengerparton a Phuket lagúnánál épület szálloda. A fehér homokos Bao Than strand csak pár lépésnyire van. 240 szobás
   Szolgáltatások: 2 étterem, 2 bár., úszómedence, vizisport, fitness terem, wellness központ, teniszpálya, tanfolyamok pl batik, jóga, tai chi stb
   Delux szobák felszereltsége: 32 nm, lagúnára vagy felárért a tengerre néző szoba, saját erkély, ingyenes WIFI, strandtörülköző, TV, széf, minibár, ásványvíz bekészítés,
   Klub szobák felszereltsége: tengerre néző szobák a főépület földszintjén. saját kertrész, közel a strandhoz. 35 nm, ingyenes WIFI, strandtörülköző, TV, széf, minibár, ásványvíz bekészítés, exkluzív reggeli, koktél 18-190 óra között, érkezéskor gyümölcs, luxus ágyneműk,
   Lakosztály felszereltsége: 62 nm, külön nappali és hálószoba tengerre néző szobák közel a strandhoz. 35 nm, ingyenes WIFI, strandtörülköző, TV, széf, minibár, ásványvíz bekészítés, exkluzív reggeli, koktél 18-190 óra között, érkezéskor gyümölcs, luxus ágyneműk,
   Villa medencével: 290 nm, tengerre vagy lagúnára néző különálló háromszintes villák. Földszinten két hálószoba, fürdő, kijárat a saját kertrészbe, első emelt konyha nappali étkező, erkély, harmadik emelte saját 18 nm, nyitott úszómedence, kilátás a lagúnára, nyugágy, zuhany,
   Ellátás: svédasztalos reggeli

 • Részvételi díj szobában személyenként, 7 éjszakára, svédasztalos reggelivel:

  Centra Blue Marin 09.01-12.24. 01.01.-07. 01.07.-03.01. 03.01.-04.17.
  Szuperior szoba 142500 176000 162600 110600
  Pótágy 87800
  Delux óceánra néző 162600 197200 182700 169300
  Pótágy 7800
  Prémium Delux 173700 207200 193800 132900
  Pótágy 87800
  Prémium Delux óceánra néző 193800 228500 215100 147300
  Pótágy 87800
  Premium lakosztály 238500 273100 259700 179200
  Pótágy 87800

  Gyermek 11 éves koig pótágy igénybevétele nélkül ingyenes.

  Utasainknak a reptéri transzfer ingyenes. Nálunk nincsen előre megkötött utazási időpontok. Nyaraljon az Önnek a legmegfelelőbb időpontban és időtartamban. Kívánságnak megfelelő számú éjszakára foglalunk Önnek szállást.

  Repülőjegy irányár illetékkel együtt: 175000-től

  • Panorámás luxus az egész családnak. Patong parton egy szikla tetején épült szálloda kilátással az Anadamán-tengerre. Egyik oldalról a hűs tengeri szellő fáj, másik oldalon trópusi erdő illatát hozza a szál. A szálloda csendes környéken épült, de alig pár percre van Patong központjától, ahol rengeteg üzlet éterem, és egyéb szórakozóhely várja a turistákat. Szobák, villákkal várja vendégeit, hogy a zavartalan pihenéshez mindenki megtalálja magának a legjobb szállást.
   Szuperior szobák felszereltsége: max. 42 nm, saját erkéllyel vagy terasszal, 3 felnőtt vagy 2 felnőtt és 1 gyermek elhelyezésre alkalmas. WIFI, légkondícionálás, TV, DVD, minibár, széf, teafőző,telefon.
   Ellátás: svédasztalos reggeli

 • Részvételi díj szobában személyenként, 7 éjszakára, svédasztalos reggelivel:

  Centara Grand beach 09.01.-12.24. 01.01.-07 01.07.-03.01. 03.01.-04.18.
  Delux oceánra néző szobák 203900 349000 387000 355700
  Premium Delux oceánra néző 218400 362400 854200 263100
  Pótágy 139100
  1 hálószobás lakosztály 311100 445100 387000 355700
  Pótágy 139100

  Gyermek 11 éves korig pótágy igénybevétele nélkül ingyenes. Foglalja le 2016 nov.1 és dec.24 közti üdülését 2016 okt.31-ig, és 7 éj helyett 6-ot, 10 éj helyett 9-et, 14 éj helyett 12-őt fizet. 2017. márc.1-ápr.17 közti üdülését 2017 jan.31-ig lefoglalja 7 éj helyett 6-ot, 10 éj helyett 9-et, 14 éj helyett 12-őt fizet.

  Utasainknak a reptéri transzfer ingyenes. Nálunk nincsen előre megkötött utazási időpontok. Nyaraljon az Önnek a legmegfelelőbb időpontban és időtartamban. Kívánságnak megfelelő számú éjszakára foglalunk Önnek szállást.

  Repülőjegy irányár illetékkel együtt: 175000-től

  • Luxus és családbarát szórakozás a tengerparton 15 perces utazásra repülőtértől.
   Szolgáltatások: nyolc étterem és bár, vizi vidámpark, wellness központ úszómedencék, két gyermek klub programokkal, vizispoprtok, wellness és fitnes központ,
   Delux szobák felszereltsége:bmin 30 nm, vizi parkra, vagy kertre néznek. Legtöbbnek van erkélye is. WIFI, légkondícionálás, TV, DVD, minibár, széf, teafőző,telefon.
   Delux családi szobák felszereltsége:bmin 30 nm. Legtöbbnek van erkélye is. WIFI, légkondícionálás, TV, DVD, minibár, széf, teafőző,telefon. 2 felnőtt+ 2 gyermek elhelyezésére alkalmas, két franciaágyon.
   Delux egy hálószobás lakosztály felszereltsége: min 49 nm, vizi parkra, vagy kertre néznek. Nappali, hálószoba konyhasarokkal,WIFI, légkondícionálás, TV, DVD, minibár, széf, teafőző,telefon. 3 felnőtt vagy 2 felnőtt+ 2 gyermek elhelyezésére alkalmas.
   Delux két hálószobás lakosztály felszereltsége:bmin 79 nm, egybenyiott delux szoba és delux 1 hálószobás lakosztály.. vizi parkra, vagy kertre néznek. Nappali, hálószoba konyhasarokkal,WIFI, légkondícionálás, TV, DVD, minibár, széf, teafőző,telefon. 4 felnőtt+ 2 gyermek elhelyezésére alkalmas.
   Delux két hálószobás medencés lakosztály felszereltsége: min 340 nm, saját kis kertre néznek, ahol 40 nm saját medence, zuhany várja a vendégeket. két hálószoba Nappali, konyhával, két fürdő, egyikben jacuzzi WIFI, légkondícionálás, TV, DVD, minibár, széf, teafőző,telefon. 4 felnőtt+ 1 gyermek elhelyezésére alkalmas.
   További szobatípusok is foglalhatók.
   Ellátás: svédasztalos reggeli

 • Részvételi díj szobában személyenként, 7 éjszakára, svédasztalos reggelivel:

  HI Mai Khao 09.01-12.20. 01.01.

  -08.

  01.0.-03.01. 03.01.-04.01.
  Delux szobák 132400 301000 172600 142500
  Pótágy 98900
  Delux családi lakosztály 253000 438400 293200 263100
  Pótágy 98900
  Delux Szoba közvetlenül úszómedencénél 162600 332300 203900 172600
  Pótágy 98900
  Junior lakosztály 187100 355700 228500 197200
  Pótágy 98900

  Gyermek kedvezmény: 11 éves korig ingyenes , ha nem vesz igénybe külön ágyat. Gyermek számára ebben az esetben reggeli helyszínen fizetendő. Foglalja le 2016 nov.1 és dec.19. és 2017 jan. 8 és márc 31 közti üdülését  legalább 31 nappal érkezése előtt és 5% kedvezményt kap a szállásárból. Foglalja le üdülését legalább 46 nappal érkezés előtt és 10% kedvezményt kap a szállásárból.

  Utasainknak a reptéri transzfer ingyenes. Nálunk nincsen előre megkötött utazási időpontok. Nyaraljon az Önnek a legmegfelelőbb időpontban és időtartamban. Kívánságnak megfelelő számú éjszakára foglalunk Önnek szállást.

  Repülőjegy irányár illetékkel együtt: 175000-től

  • Zavartalan nyaralás trópusi paradicsomban, fehér homokos strandon, trópusi erdő környezetben .
   Sirianat Nemzeti park területén található zsúfoltságtól mentes álomszerű környezetben. Repülőtér körülbelül 45 perc autoval, üzletközpontok 30-45 perc utazásra találhatók. 12 éve alatti gyermek ingyenesen vacsorázik a szüleivel.
   Szolgáltatások: felnőtt és gyermek medence, vetélkedő, szórakoztató programok, gyerek klub, két étterem, bár, vizisport eszközök.
   Delux szobák felszereltsége: 41 nm, kertre vagy a medencére néző erkély, légkondícionálás, TV, ingyenes WIFI, minibár, széf, esőerdő zuhany

   Delux családi lakosztály: két egybenyitott szoba összesen 82 nm, külön gyerekszoba vidám díszítéssel, játékkonzol, TV, DVD, játékok, gyerekmintás ágynemű stb,  külön szoba szülőknek ingyenes WIFI, TV, fürdőszoba,  minibár, széf, esőerdő zuhany

   Szoba közvetlenül úszómedencénél. Minden szoba teraszáról 24 órán át használhatja a külön úszómedencét. A szobákhoz nem saját medence tartozik, hanem néhány szobához  egy kisebb közös elkülönített medence. 41, 69, 83 nm területtel . Biztonsági okokból 13 év alatti gyermek nem helyezhető el ezekben a szobákban TV, ingyenes WIFI, minibár, széf, esőerdő zuhany

   Junior lakosztály medence kapcsolattal:69 nm, külön nappali és hálószoba tágas erkély, kijárattal a medencéhez, légkondícionálás, TV, ingyenes WIFI, minibár, széf, esőerdő zuhany

   Ellátás: svédasztalos reggeli

 • Részvételi díj szobában személyenként, 7 éjszakára, svédasztalos reggelivel:

  Waterfron suits 09.01.-12.24. 01.01.-07. 01.07.-03.01.
  Egy hálószobás lakosztály 121300 211700 177100
  Pótágy 63200
  Két hálószobás lakosztály 212800 304400 267500
  Pótágy 63200

  Gyermek kedvezmény: 11 éves korig ingyenes 2017. febr. 28.-ig , ha nem vesz igénybe külön ágyat.

  Utasainknak a reptéri transzfer ingyenes. Nálunk nincsen előre megkötött utazási időpontok. Nyaraljon az Önnek a legmegfelelőbb időpontban és időtartamban. Kívánságnak megfelelő számú éjszakára foglalunk Önnek szállást. Repülőjegy irányár illetékkel együtt: 175000-től

  • Phuketi üdülés tágas,elegáns szálláson, kedvező áron. Családoknak, baráti társaságoknak ajánljuk . A Karong parttól alig 100 m-re lévő épület modern szolgáltatásokkal, kényelmes lakosztályokkal vára a vendégeit. 39 lakosztályt alakítottak ki.
   Szolgáltatások: Hotel Karon Resort szolgáltatásait is igénybe vehetik, felnőtt és gyermek medence, ingyenes WIFI, teniszpálya.
   Egy hálószobás lakosztályok Szobák felszereltsége: 103 nm, erkély, kertre és a medencére néznek, hálószoba, nappali konyhasarokkal 2 felnőtt és 2 gyermek részére, TV, légkondícionálás, telefon, széf, ingyenes WIFI
   Két hálószobás lakosztályok Szobák felszereltsége: 167 nm, erkély, kertre és a medencére néznek, két hálószoba külön fürdőszobával, nappali konyhasarokkal 2 felnőtt és 2 gyermek részére, TV, légkondícionálás, telefon, széf, ingyenes WIFI
   Ellátás: svédasztalos reggeli

 • Részvételi díj szobában személyenként –kivéve Grand Mirage Duplex-, 7 éjszakára, svédasztalos reggelivel:

  Centraa Grand Mirage 09.01-12.24. 01.01.-07. 01.07.- 03.01. 03.01.-04.17.
  Delux óceánra néző 203300 312700 251300 203300
  Pótágy 164700
  Delux családi óceánra néző 214400 329400 269100 214400
  Pótágy 164700
  Premium delux óceánra néző 231200 346200 284800 231200
  Pótágy 164700
  Dlx családi óceánra néző rez. 323800 477900 417600 323800
  Pótágy 164700
  Club Mirage lakosztály 409800 649900 503600 409800
  Pótágy 211500
  Grand Mirage Duplex lakosztály 4 főre 1554200 2726500 1866800 1554200

  Gyermek kedvezmény: 12 éves korig ingyenes, ha nem vesz igénybe külön ágyat. Gyermek számára ebben az esetben reggeli helyszínen fizetendő. Előfoglalási kedvezmény: ha 2016 október 30-ig lefoglalja 2016. nov.1 és dec.24. közti üdülését -10 % a szállásárból. Ha 2016. dec.29 és 2017. jan.31. között lefoglalja 2017 márc.1 -ápr. 17 között üdülését, 5% kedvezmény a szállásárból.
  Utasainknak a reptéri transzfer ingyenes. Nálunk nincsen előre megkötött utazási időpontok. Nyaraljon az Önnek a legmegfelelőbb időpontban és időtartamban. Kívánságnak megfelelő számú éjszakára foglalunk Önnek szállást.

  Repülőjegy irányár illetékkel együtt: 160000-tól ( Bangkok).

  • Szórakoztató központ Pattaya tengerpartján. Hatalmas csúzdapark, pompás tengeri kilátás, rengetek szórakozási lehetőség kicsinek-nagynak. Paradicsomi üdülés, párok, gyermekes családoknak, nászutasoknak .
   Szolgáltatások: saját csúzdapark, vízesésekkel, csúzdákkal, kalandpark, öt étterem és bár, öt úszómedence, gyermekmedence csúzdával, sziklaugrás, bérelhető pavilionok a vizi parkban, vizisportok, búvárközpont, teniszpályák, sziklamászás, gyerekklub, wellness részleg sokféle kezeléssel.
   Delux óceánra néző szoba felszereltsége: 42 nm, erkély, légkondícionálás, mennyezeti ventilátor, TV, telefon, minibár, széf, telefon,WIFI. Maximum 3 felnőtt vagy 2 felnőtt és 1 gyermek elhelyezésére alkalmas
   Delux családi óceánra néző szoba felszereltsége: 42 nm, erkély, légkondícionálás, mennyezeti ventilátor, TV, telefon, minibár, széf, telefon,WIFI. Maximum 3 felnőtt vagy 2 felnőtt és 2 gyermek elhelyezésére alkalmas két kétszemélyes ágyon.
   Delux családi óceánra néző residence felszereltsége: 78 nm, erkély, külön nappali, légkondícionálás, mennyezeti ventilátor, TV, telefon, minibár, széf, telefon,WIFI. Maximum 3 felnőtt 3 gyermek vagy 2 felnőtt és 5 gyermek elhelyezésére alkalmas. Gyerekeknek emeletes ágyat biztosítanak a nappalihoz kapcsolódó hálófülkében.
   Premium delux óceánra néző szoba felszereltsége: 42 nm, erkély, légkondícionálás, mennyezeti ventilátor, TV, telefon, minibár, széf, telefon,WIFI. Maximum 3 felnőtt vagy 2 felnőtt és 2 gyermek elhelyezésére alkalmas két kétszemélyes vagy egy négyszemélyes ágyon.
   Club Mirage lakosztály: tengerre néző 91-150 nm, erkély, külön nappali, légkondícionálás, mennyezeti ventilátor, TV, telefon, minibár, széf, telefon,WIFI. Maximum 3 felnőtt vagy 2 felnőtt és 2 gyermek elhelyezésére alkalmas
   Grand Mirage duplex lakosztály: tengerre néző140 nm, kétszintes két hálószoba, két fürdőszoba. erkély, külön nappali, légkondícionálás, mennyezeti ventilátor, TV, telefon, minibár, széf, telefon,WIFI. Maximum 5 felnőtt vagy 4 felnőtt és 4 gyermek elhelyezésére alkalmas

 • Részvételi díj szobában személyenként, 7 éjszakára, svédasztalos reggelivel:

  Amari Ocean 09.01-12.27. 01.04.-26. 01.26.-02.06. 02.06.-04.01. 04.01.-31.
  Delux szoba 156400 166400 201000 167500 139600
  Pótágy 104400
  Delux tengerre néző szoba 192100 202100 236700 202100 174200
  Pótágy 104400
  Delux óceán executive szoba 250100 260200 294800 260200 233400
  Pótágy 140100

  Gyermek 11 éves korig ingyenes, h nem vesz igénybe külön ágyat.

  Utasainknak a reptéri transzfer ingyenes. Nálunk nincsen előre megkötött utazási időpontok. Nyaraljon az Önnek a legmegfelelőbb időpontban és időtartamban. Kívánságnak megfelelő számú éjszakára foglalunk Önnek szállást. Repülőjegy irányár illetékkel együtt: 160000-tól ( Bangkok).

  • Modern Luxus közvetlenül a tengerparton. Pattaya északi részén található. A toronyépületből nagyszerű kilátás nyíliak a tengerre és a környékre. Rövid autozással elérhetik Pattaya nevezetességeit, legjobb szórakozóhelyeit mint Tiffany Show, Alcazar, Walking steet stb.
   Szolgáltatások: étterem, wellness központ, hat bár és étterem, úszómedence, jacuzzi, fitness terem,
   Delux Szobák felszereltsége:40 nm, erkély, légkondícionálás, széf, minibár, TV,telefon, ingyenes WIFI, hajszárító, 4 fő ,de max 3 felnőtt lehelyezésére alkalmas
   Delux tengerre néző szoba felszereltsége:49 nm, erkély, hatalmas ablakok, légkondícionálás, széf, minibár, TV,telefon, ingyenes WIFI, hajszárító, 4 fő ,de max. felnőtt lehelyezésére alkalmas
   Delux családi szoba: felszereltsége: :64 nm, erkély, hatalmas ablakok, légkondícionálás, széf, minibár, TV,telefon, ingyenes WIFI, hajszárító, 2 felnőtt+ 2 gyermek (emeletes ágyon) lehelyezésére alkalmas
   Ellátás: svédasztalos reggeli

 • Részvételi díj szobában személyenként, 7 éjszakára, svédasztalos reggelivel:

  thai garden 09.01-12.20. 01.01.-02.01. 02.01.-03.01. 03.01.-04.17.
  Sztenderd szoba 136300 146300 136300 113900
  Pótágy 117800
  Szuperior kertre néző szoba 146300 156400 146300 124000
  Pótágy 117800
  Delux kertre néző szoba 159700 170900 159700 134000
  Pótágy 117800
  Egy hálószobás kertre néző delux 194300 205500 194300 175300
  Pótágy 117800

  Gyermek kedvezmény: 3 éves korig ingyenes. 4-12 éves kor között 14000/hét Kedvezmény: 2017 márc.1. és ápr. 17 közötti üdülésnél 7=6, 14=12.

  Utasainknak a reptéri transzfer ingyenes. Nálunk nincsen előre megkötött utazási időpontok. Nyaraljon az Önnek a legmegfelelőbb időpontban és időtartamban. Kívánságnak megfelelő számú éjszakára foglalunk Önnek szállást. Repülőjegy irányár illetékkel együtt: 160000-tól ( Bangkok).

  • Elegáns szálloda alig 900 m-re a Pattaya öböltől. Hatalmas trópusi kert veszi körül.
   Szolgáltatások: étterem, bár, 60 m-es felnőtt medence,jacuzzi, gyermek medence,
   Sztenderd Szobák felszereltsége: első emelten található, lépcsővel közelíthető meg. 35 nm, tahi-burmai stílusban berendezve, erkély nincs, TV, telefon, széf, hűtő, teafőző, fő elhelyezésre alkalmas.
   Szuperior kertre néző szobák felszereltsége: 35 nm, thai-burmai stílusban berendezve, erkély, TV, telefon, széf, hűtő, teafőző, 3 fő elhelyezésre alkalmas.
   Delux kertre néző szobák felszereltsége: földszinti, 35 nm, thai-burmai stílusban berendezve, erkély, TV, telefon, széf, hűtő, teafőző, 3 fő elhelyezésre alkalmas
   Egy hálószobás kertre néző delux lakosztály felszereltsége: 49 nm, külön nappali és hálószoba, erkély vagy terasz TV, telefon, széf, hűtő, teafőző, 3 fő elhelyezésre alkalmas
   Ellátás: svédasztalos reggeli

 • Részvételi díj szobában személyenként, 7 éjszakára, svédasztalos reggelivel:

  Centara Pattaya 09.01-12.24. 01.01.-07. 01.07.-03.01. 03.01.-04.17.
  Delux 131800 177600 139600 132900
  Centara Family studio 167500 212200 174200 167500
  Pótágy 77600
  Egy hálószobás lakosztály 191000 236700 198800 192100
  Pótágy 77600

  Lakosztályban Gyermek 12 éves korig pótágyon ingyenes. Minden szobatípusra: gyermek 11 éves korig ingyenes, ha nem vesz igénybe külön ágyat. 2016. nov.1 és dec.24 közti üdülést 2016 okt.31-i lefoglalja, 7 éj helyett 6-ot, 10 éj helyett 9-et, 14 éj helyett 12-őt fizet. Ha 2017.márc.1-ápr.17 közti üdülését 2017 jan.31-ig lefoglalja 7 éj helyett 6-ot, 10 éj helyett 9-et, 14 éj helyett 12-őt fizet. Utasainknak a reptéri transzfer ingyenes. Nálunk nincsen előre megkötött utazási időpontok. Nyaraljon az Önnek a legmegfelelőbb időpontban és időtartamban. Kívánságnak megfelelő számú éjszakára foglalunk Önnek szállást.

  Repülőjegy irányár illetékkel együtt: 160000-tól ( Bangkok).

   

  • Pattaya központjában található pár lépésre a strandok és az üzletek, étteremek sokaságától. 150 szobás.
   Szolgáltatások: két bár, étterem, wellness központ, felnőtt és gyermek medence, ingyenes WIFI, fittnes terem, szauna,
   Delux Szobák felszereltsége: 29 nm, erkély, légkondícionálás, ingyenes WIFI, Tv, széf, telefon, minibár, teafőző.
   Centara Family studio: 60 nm, medencére nagy városra néz, tágas nappali rész pótággyal vagy emeletes ággyal 2 gyermek részére, 2 felnőtt és 2 gyermek elhelyezésre alkalmas, erkély, légkondícionálás, ingyenes WIFI, Tv, széf, telefon, minibár, teafőző.
   Egy hálószobás lakosztály: min 49 nm, külön háló és nappali szoba erkély, légkondícionálás, ingyenes WIFI, Tv, széf, telefon, minibár, teafőző,4 fő elhelyezésére alkalmas.
   két hálószobás lakosztály: min 49 nm, két egybenyitott delux szoba, erkély, légkondícionálás, ingyenes WIFI, Tv, széf, telefon, minibár, teafőző,4 fő elhelyezésére alkalmas.
   Ellátás: svédasztalos reggeli

 • Részvételi díj személyenként 7 éjszakára:

  Az ár tartalmazza: szállás 7 éjszakára  szállodában oda vissza reptéri transzfer

  Az ár nem tartalmazza: repülőjegy és ülőtéri illeték (kb. 160000 Ft)  ellátás, vízum vagy ESTA belépési engedély (kb 10.000/fő), biztosítások

   

  További USA útjainkból:további floridai üdülések katalóguson kívüli szállodákban is, repülj és vezess túrák, Hawaii üdülés, New Yorki városlátogatás

  Egyéb utjainkból : egyéni és kiscsoportos afrikai, dél-amerikai üdülések, körutazások,  körutak, városlátogatások  minden földrészre, akár egyedi elképzelések szerint

  • Buena Vsita részen található szálloda 2000 szobával. családoknak jó választás sok gyerekeknek szánt szolgáltatás és a trópusi kert miatt.
   Szolgáltatások:10 étterem, bárok, fitness terme, teniszpálya, golf pálya, 4 úszómedence,2 gyermekmedence, 6 jacuzzi, fedett úszómedence, parkolás fizetős.
   Szobák felszereltsége: WIFI a szobákban (fizetős), légkondícionálás, 2 telefon, minibár, kávéfőző, hajszárító. Felárért foglalható medencére néző szoba is.
   Ellátás: ellátás nélkül, helyszínen kérhető reggeli stb.

 • Részvételi díj személyenként 7 éjszakára:

  caribe 2 ágyasban 3 ágyasban 4 ágyasban
  1 hálószoba max 4 fő
  08.01.-10.01. 171500 119300 92800
  10.01.-12.23. 177100 123100 95600
  01.03.-04.08. 208400 144000 111200
  2 hálószobás villa max 8 fő
  08.01.-10.01. 295400 202200 154800
  10.01.-12.23. 295400 202200 154800
  01.03.-04.08. 303300 207400 158700

   

  Az ár tartalmazza: szállás 7 éjszakára szállodában, oda-vissza reptéri transzfer

  Az ár nem tartalmazza: repülőjegy és ülőtéri illeték (kb. 180000 Ft)  ellátás, vízum vagy ESTA belépési engedély (kb 10.000/fő), biztosítások.

   

  További USA útjainkból:további floridai üdülések katalóguson kívüli szállodákban is, repülj és vezess túrák, Hawaii üdülés, New Yorki városlátogatás.

  Egyéb utjainkból : egyéni és kiscsoportos afrikai, dél-amerikai üdülések, körutazások,  körutak, városlátogatások  minden földrészre, akár egyedi elképzelések szerint.

  • A hatalmas szállodát, amely csak lakosztályokból áll. 2014- ben felújították. 1200 szobás. A Walt Disney Resort alig 2,5 km.
   Szolgáltatások: ingyenes parkoló, transzfer a Disney Worldhöz ( árát ellenőrizzék a recepción)
   Szobák felszereltsége: hálószoba, nappali, hűtő, kávéfőző, 2 telefon, 2 TV, hajszárító, vasaló, széf. Felárért foglalható 6 fős két hálószobás lakosztály is.
   Két hálószobás lakosztályok külön 4 emeletes épületekben találhatók,amelyek szeparált úszómedencét vesznek körül. Két hálószoba nappali erkély v. terasz, 3 nagyképernyős TV, mennyezeti ventilátor, ingyenes HBO csatorna, 3 telefon, hajszárító, vasaló, teljesen felszerelt konyha ( mikro, hűtő, mosogató stb ), laptop széf, mosó-szárító gép. sztereo hangszórók.

 • Részvételi díj személyenként 7 éjszakára:

  2 ágyasban 3 ágyasban 4 ágyasban 5 ágyasban 6 ágyasban
  08.01.-10.14. 251900 173100 133000 109200 95600
  10.14.-11.01. 284300 194700 149200 122200 106700
  11.01.-12.17. 251900 173100 133000 109200 95600

  Öt és hat ágyas elhelyezésre kérje egyedi kedvezményes  ajánlatunkat.

  Az ár tartalmazza: szállás 7 éjszakára szállodában, oda-vissza reptéri transzfer.

  Az ár nem tartalmazza: repülőjegy és ülőtéri illeték (kb. 180000 Ft)  ellátás, vízum vagy ESTA belépési engedély (kb 10.000/fő), biztosítások.

  További USA útjainkból:további floridai üdülések katalóguson kívüli szállodákban is, repülj és vezess túrák, Hawaii üdülés, New Yorki városlátogatás.

  Egyéb utjainkból : egyéni és kiscsoportos afrikai, dél-amerikai üdülések, körutazások,  körutak, városlátogatások  minden földrészre, akár egyedi elképzelések szerint.

  • Apartmanhotel családoknak ideális. Orlando több látványossága is csak pár perces útra található, Walt Disney kb. 4 km, Seaworld kb. 7 km, Universla Studio kb 12 km.
   Szolgáltatások: két külső medence, csúzda, vízesés, fitness központ, gyerek klub, ingyenes transzfer a látványosságokhoz pizzéria, bárok, saját outlet központ.

   Szobák felszereltsége: internet csatlakozás, TV minden hálószobában hajszárító, teljesen felszerelt konyha, mosogatógéppel, mosó-szárítógép, légkondícionálás,
   Ellátás: ellátás nélkül, helyszínen kérhető reggeli stb.

 • Részvételi díj személyenként 7 éjszakára:

  Holiday Universal 2 ágyasban 3 ágyasban 4 ágyasban 5 ágyasban 6 ágyasban
  sztendered delux
  08.01.-09.30. 97800 70100 56000
  09.30.-10.30. 119000 84300 66600
  10.30.-12.16. 98900 70800 56500
  01.02.-02.03. 98900 70800 56500
  02.03.-05.01. 114600 81300 64300
  1 hálószobás lakosztály
  08.01.-09.30. 120200 85000 67100 56500 50500
  09.30.-10.30. 157000 109600 85500 71300 63100
  10.30.-12.16. 122400 86500 68200 48000 43200
  01.02.-02.03. 123500 87200 68800 57900 51600
  02.03.-05.01. 143600 100700 78800 65900 58500

   

  Az ár tartalmazza: szállás 7 éjszakára szállodában, oda-vissza reptéri transzfer

  Az ár nem tartalmazza: repülőjegy és ülőtéri illeték (kb. 180000 Ft)  ellátás, vízum vagy ESTA belépési engedély (kb 10.000/fő), biztosítások

   

  További USA útjainkból:további floridai üdülések katalóguson kívüli szállodákban is, repülj és vezess túrák, Hawaii üdülés, New Yorki városlátogatás

  Egyéb utjainkból : egyéni és kiscsoportos afrikai, dél-amerikai üdülések, körutazások,  körutak, városlátogatások  minden földrészre, akár egyedi elképzelések szerint.

  • Orlando központjában a látványosságok közelében található szálloda. Itt minden megtalál, ami egy remek orlandoi családi nyaraláshoz kell.Az Universal Studio, Kalandpark Citywalk( szórakoztató és étterem központ,). Disney Wolr kb 15 perc autoval. Internationl Drive bevásárló központja kb. 5 perc autoval. A szálloda közelében mintegy 100 étterem szórakozóhely található.
   Szolgáltatások: étterem, bár, ingyenes parkolás, ingyenes buszjárat több látványosságokhoz ( Disney World, SeaWorld stb ), úszómedence, fitness terem.
   Szobák felszereltsége : ingyenes WIFI a szobában, mikro, kis hűtő, légkondícionálás, TV, teafőző, telefon
   Lakosztályok: hálószoba, nappali konyhával ( hűtő, mosogatógép mikro stb ), ingyenes WIFI a szobában, mikro, kis hűtő, légkondícionálás, TV, teafőző, telefon.

 • Részvételi díj személyenként 7 éjszakára:

  <td02.03-04.27.

  clarion maingate 2 ágyasban 3 ágyasban 4 ágyasban 5 ágyasban 6 ágyasban
  1 hálószobás lakosztály max. 6 fős
  08.01.-12.20. 93400 73100 62700 57000 53900
  01.02.-02.03. 152500 113400 92800 80600 74600
  109000 83500 70500 62800 59300

   

  Az ár tartalmazza: szállás 7 éjszakára szállodában, oda-vissza reptéri transzfer

  Az ár nem tartalmazza: repülőjegy és ülőtéri illeték (kb. 180000 Ft)  ellátás, vízum vagy ESTA belépési engedély (kb 10.000/fő), biztosítások

   

  További USA útjainkból:további floridai üdülések katalóguson kívüli szállodákban is, repülj és vezess túrák, Hawaii üdülés, New Yorki városlátogatás

  Egyéb utjainkból : egyéni és kiscsoportos afrikai, dél-amerikai üdülések, körutazások,  körutak, városlátogatások  minden földrészre, akár egyedi elképzelések szerint

  • A szálloda közelében megtalálható Orlando Minden fontos látványossága Walt Diseny Resort ( kb 10 perc ), Seaworld ( kb 20 perc ) , Legoland, Universal Stúdiók.
   Szolgáltatások: úszómedence gyermek résszel, ingyenes transzfer több látványossághoz és egy bevásárlóközponthoz, étterem, bár, játékterem.
   Szobák felszereltsége: nappali, hálószoba, internet csatalakozás, hajszárító, mikro, kávéfőző, légkondícionálás,
   Ellátás ellátás nélkül, helyszínen kérhető reggeli stb.

 • Részvételi díj személyenként 7 éjszakára :

  2 ágyasban 3 ágyasban 4 ágyasban
  08.01.-12.20. 82200 59600 48100
  01.01.-02.10. 84400 61100 49300
  02.10.-04.18. 91100 65600 52600

  Az ár tartalmazza: szállás 7 éjszakára szállodában, oda-vissza reptéri transzfer

  Az ár nem tartalmazza: repülőjegy és ülőtéri illeték (kb. 180000 Ft)  ellátás, vízum vagy ESTA belépési engedély (kb 10.000/fő), biztosítások

   

  További USA útjainkból:további floridai üdülések katalóguson kívüli szállodákban is, repülj és vezess túrák, Hawaii üdülés, New Yorki városlátogatás

  Egyéb utjainkból : egyéni és kiscsoportos afrikai, dél-amerikai üdülések, körutazások,  körutak, városlátogatások  minden földrészre, akár egyedi elképzelések szerint

  • Orlando központjában az Universal Studioknál található. Jó választás, ha közel akarnak lenni minden fontosabb látványossághoz.
   Szolgáltatások: ingyenes parkoló, két úszómedence, ingyenes transzfer ( kivéve Disney Worlds ) parkokhoz, játszótér gyerekeknek, fitness terem, üzletek, étterem, International Drive negyedben található bár, ingyenes nyugágy és törülköző a medencénél.
   Szobák felszereltsége: hűtő, mikró, hajszárító, TV, széf (fizetős), telefon, ingyenes WIFI.

 • Részvételi díj személyenként 7 éjszakára:

   

  reggelivel 2 ágyasban 3 ágyasban 4 ágyasban
  08.01.-11.01. 81100 64100 55400
  11.01.-02.28. 87800 67800 58200
  02.28.-04.02. 96700 74500 63200

   

  Az ár tartalmazza: szállás 7 éjszakára szállodában reggelivel, oda-vissza reptéri transzfer

  Az ár nem tartalmazza: repülőjegy és ülőtéri illeték (kb. 180000 Ft)  ellátás, vízum vagy ESTA belépési engedély (kb 10.000/fő), biztosítások

   

  További USA útjainkból:további floridai üdülések katalóguson kívüli szállodákban is, repülj és vezess túrák, Hawaii üdülés, New Yorki városlátogatás

  Egyéb utjainkból : egyéni és kiscsoportos afrikai, dél-amerikai üdülések, körutazások,  körutak, városlátogatások  minden földrészre, akár egyedi elképzelések szerint

  • Az orlandoi szálloda kis távolságra van pl a Disney Worldtól, Universal Studioktól, SeaWorldtől, Typhoon vizi vidámparktól. Kissimmee negyedben található.
   Szolgáltatások: ingyenes reggeli , ingyenes wifi, nyitott úszómedence, ingyenes parkolás,
   Szobák felszereltsége: légkondícionálás, TV, telefon, mikro, hűtő, széf (fizetős).

 • Részvételi díj személyenként 7 éjszakára:

  national 2 ágyasban 3 ágyasban 4 ágyasban
  art deco king      
  08.01.-10.01. 266400 223800 189900
  10.01.-11.30. 282000 254400 212800
  11.30.-04.30. 374700 295500 205000
  ocean view king    
  08.01.-10.01. 297700 244000 205600
  10.01.-11.30. 312200 212800
  11.30.-04.30. 404900 316400 259200

  Szolgáltatási bérlet 19USD/ nap amely szoba széf, uszómedence használatát, két nyugágyat a medencénél és strandon, ingyenes hely hívásokat,
  Felárért tengerre néző, vagy medence melletti szoba is foglalható. Tengerre néző szoba 4 ágyas is lehet.
  Az ár tartalmazza: szállás 7 éjszakára választott szállodában, oda vissza reptéri transzfer.
  Az ár nem tartalmazza: repülőjegy, repülőtéri illeték (kb. 180000 Ft) ellátás, vízum vagy ESTA belépési engedély (kb 12.000,-/fő), biztosítások

  További USA útjainkból:további floridai üdülések katalóguson kívüli szállodákban is, repülj és vezess túrák, Hawaii üdülés, New Yorki városlátogatás
  Egyéb utjainkból : egyéni és kiscsoportos afrikai, dél-amerikai üdülések, körutazások, körutak, városlátogatások minden földrészre, akár egyedi elképzelések szerint.

  • Miamiban, az Art Deco negyedben található tengerparti szálloda akár egy mozifilm elegáns helyszíne is lehetne. 152 szobás. A szállod 1939-ben nyitotta meg kapuit és 2013-14 ben teljesen felújították. Választható városra, tengerre néző szoba és lakosztály valamint medence melletti teraszos szobák.
   Szolgáltatások: 2 úszómedence, éttermek ( francia, bisztro, grill),wellness kezelések, parkolás 40USD+adó/nap
   Szobák felszereltsége: légkondícionálás, TV, telefon, minibár

 • Részvételi díj személyenként 7 éjszakára:

  cadillac 2 ágyasban 3 ágyasban 4 ágyasban
  09.01.-10.01. 181600 137800 105600
  10.01.-12.24. 274200 198500 152000
  01.02.-03.23. 375800 266400 202800
  03.23.-04.30. 345700 245500 187100

   

  Az ár tartalmazza: szállás 7 éjszakára választott  szállodában, oda vissza reptéri transzfer.

  Az ár nem tartalmazza: repülőjegy, repülőtéri illeték (kb. 180000 Ft)  ellátás, vízum vagy ESTA belépési engedély (kb 12.000,-/fő), biztosítások

   

   

  További USA útjainkból:további floridai üdülések katalóguson kívüli szállodákban is, repülj és vezess túrák, Hawaii üdülés, New Yorki városlátogatás

  Egyéb utjainkból : egyéni és kiscsoportos afrikai, dél-amerikai üdülések, körutazások,  körutak, városlátogatások  minden földrészre, akár egyedi elképzelések szerint

  • Tengerparti szálloda Miamiban, a híres Collins sugárúton .Itt találkozik a strandolás, a magas színvonalú kiszolgálás, hangulatos art deco szálloda számtalan kikapcsolódási lehetőség. A Déli part nyüzsgő szórakozó helyre alig pár perces utazással érhetők el ( kb. 3 km ).

   Szolgáltatások: étterem, bér, két úszómedence, WIFI, parkoló, fitness terem, jacuzzi, parkolás 35USD+adó/nap, nyugszék 13USD/nap, napernyő 20USD

   Szobák felszereltsége: légkondícionálás, WIFI, plazma TV, széf

  • Miami A Collins sugárúton található Art deco stílusú szálloda, szép kerttel. A tengerpartra a Marseilles hotelnél jutnak le. Utasainknak két nyugszék, napernyő, törülköző ingyenes Marseilles Beach Clubban. A szálloda környékén sok étterem, bár, éjszakai szórakozó hely várja turistákat.
   Utasainknak nem kell külön fizetni a széf, szállodai WIFI-ért, helyi hívásokért, koktélokért a Hppy Hour ideje alatt.
   Szolgáltatások: nyitott medence, napozó, WIIF, kávézó, fitness terem, étterem, parkoló 35USD+adó/nap
   Szobák felszereltsége. légkondícionálás, TV, telefon, WIFI, széf

 • Részvételi díj személyenként 7 éjszakára:

   

  circa reggelivle 2 ágyasban 3 ágyasban
  08.01.-10.01. 230700 209700
  10.01.-12.01. 248600 221600
  12.01.-12.26. 248600 221600
  01.03.-05.01. 299900 255900

   

  Pótágy felárért hívja irodánkat. maximum három felnőtt helyezhető el a szobában. Gyermek 12 év alatt, reggelije 3.000,-/nap

  Az ár tartalmazza: szállás 7 éjszakára választott  szállodában, oda vissza reptéri transzfer.

  Az ár nem tartalmazza: repülőjegy, repülőtéri illeték (kb. 180000 Ft)  ellátás, vízum vagy ESTA belépési engedély (kb 12.000,-/fő), biztosítások

   

  További USA útjainkból:további floridai üdülések katalóguson kívüli szállodákban is, repülj és vezess túrák, Hawaii üdülés, New Yorki városlátogatás

  Egyéb utjainkból : egyéni és kiscsoportos afrikai, dél-amerikai üdülések, körutazások,  körutak, városlátogatások  minden földrészre, akár egyedi elképzelések szerint

  • Miami Beach. A híres-neves Déli parton lévő kedves boutique hotel kiváló lehetőséget nyújt a csodás város megismerésére, a szórakozásra . A vendégeknek csak egy háztömbnyit kell megtenni, hogy napozhassanak a szikrázó homokon, élvezhessék kék óceán hűs hullámait. A közelmúltban újították fel, sok szolgáltatása 4 csillagos lett. Az 1939-ben épült szálló megtartotta eredeti stílusát, 97 szobás, amelyeket két szárnyban alakítottak ki. Az összenyitható szobák alkalmasak nagyobb családok kényelmes elhelyezésére. Kisállat vihető.

   Szolgáltatások: bár, étterem, úszómedence, napozó rész., bár, WIFI, parkoló 25 USD/nap Kisállatért egyszri 75 USD-t kell fizetni.

   Szobák felszereltsége: légkondícionálás, TV, fa padló, hűtő, WIFI, telefon, hajszárító, kiegészítő, strand törülköző.

 • Részvételi díj személyenként 7 éjszakára:

  80500 232900
  sztenderd 2 ágyasban 3 ágyasban 4 ágyasban
  09.01.-12.23. 146900 102900
  01.04.-04.01. 160400 123500

   

  Parkolás 20 USD+ adó/nap, napernyő és nyugágybérlés 35 USD/nap, kisállat 12 kg alatt, díja 100USD.

  Szobák felszereltsége: kb. 37 nm, légkondícionálás, TV, telefon, internet, hűtő,széf, kávéfőző.

  Felárért tengerre néző szoba is foglalható.

  Az ár tartalmazza: szállás 7 éjszakára választott  szállodában, oda vissza reptéri transzfer.

  Az ár nem tartalmazza: repülőjegy, repülőtéri illeték (kb. 180000 Ft)  ellátás, vízum vagy ESTA belépési engedély (kb 12.000,-/fő), biztosítások

   

  További USA útjainkból:további floridai üdülések katalóguson kívüli szállodákban is, repülj és vezess túrák, Hawaii üdülés, New Yorki városlátogatás

  • Miami híres Északi Partján, a Sunny Isles strandnál található szálloda . Déli Part-Art Deco negyed kb. 20 km-re a reptér 34 km-re található. 250 szobás Kisállat vihető. Utasainknak nem kell külön díjat fizetni a szauna, fitness terem, úszómedence,szobai széf használatáért.
   Szolgáltatások: étterem, bár, pizzéria , fitness terem, úszómedence, gyermek medence, szauna, napozó.

  • Egzotikus thai luxus Koh Samui szépséges tengerparton. Zavartalan pihenést kínál, mert a nagy területen mindössze 61 tágas szobát alakítottak ki. A sziget északi részén a reptértől 5 km-re. található szálloda
   Szolgáltatások: két étterem, egyik tengerparti, wellness kezelések, úszómedence jacuzzival, gyermek medence, fittness terem,
   Delux kertre néző szobák felszereltsége: 50 nm, erkély vagy terasz, légkondícionálás, TV, széf, minibár, WIFI szúnyogháló, fürdőszoba két mosdóval, naponta friss trópusi gyümölcsök 2 személyes

   Delux kertre néző jacuzzis szobák felszereltsége: 50 nm, felső szinten kialakítva, erkély jacuzzival, légkondícionálás, TV, széf, minibár, WIFI szúnyogháló, fürdőszoba két mosdóval, naponta friss trópusi gyümölcsök 2 személyes
   Junior jacuzzis lakosztály felszereltsége: kilátás az óceánra, 70 nm, nappali és hálószoba, felső szinten kialakítva, erkély jacuzzival, légkondícionálás, TV, széf, minibár, WIFI szúnyogháló, fürdőszoba két mosdóval, naponta friss trópusi gyümölcsök 2 személyes
   Kertre néző villák felszereltsége: 80 nm, erkély vagy terasz, légkondícionálás, TV, széf, minibár, WIFI szúnyogháló, fürdőszoba két mosdóval, naponta friss trópusi gyümölcsök 2+1 személyes
   Tengerparti villa felszereltsége: elegáns thai stílusú villa az óceán partján kilátás az óceánra, 2500 nm, felső szinten kialakítva, terasz jacuzzival, légkondícionálás, TV, széf, minibár, WIFI szúnyogháló, fürdőszoba két mosdóval, naponta friss trópusi gyümölcsök, nyugágy, napernyő 2+1 személyes
   Ellátás: svédasztalos reggeli

 • Részvételi díj szobában személyenként, 7 éjszakára, svédasztalos reggelivel:

  Bo Phut Resort 09.01.-12.24. 01.01.-07 01.07.-04.01. 04.01.-04.18.
  Delux kertre néző szoba 190500 409300 298800 213900
  Delux kertre néző jacuzzis szoba 219500 488600 353500 259700
  Junior  jacuzzis lakosztály 358000 719700 498600 419400
  Kertre néző villa 273100 649400 435000 325600
  Pótágy 172600
  Tengerparti villa 490800 795600 662800 527700
  Pótágy 172600

   

  Utasainknak a reptéri transzfer ingyenes. Nálunk nincsen előre megkötött utazási időpontok. Nyaraljon az Önnek a legmegfelelőbb időpontban és időtartamban. Kívánságnak megfelelő számú éjszakára foglalunk Önnek szállást.

  Repülőjegy irányár illetékkel együtt: 205000-től. További szállásajánlatokért, kirándulási ötletekért  kérje ajánlatainkat itt:

  • Kényelem a tengerparton csodás kilátással. Chaweng úton található, közel a szórakozás lehetőséghez, azonban még csendes környezetben.

   Szolgáltatások: étterem, bár, fitnes terem, úszómedence, nyugágy

   Sleep szobák felszereltsége: 25 nm, kertre néző szoba TV, telefon, kis erkély, ingyenes WIFI, hűtő, légkondícionálás, széf

   Dream szobák felszereltsége: 25 nm, medencére vagy részben tengerre  néző szoba TV, telefon, kis erkély, ingyenes WIFI, hűtő, légkondícionálás, széf,

   Minden szoba két személynek nyújt elhelyezést.

   Ellátás: svédasztalos reggeli

 • Fakultatív kirándulások:

  kirándulás időtartam ár USD
  Abu Dhabi városnézés 4 óra 34
  Quad szafari 4 óra 84
  Sólyom kórház 2 óra 106
  Ferrari World/Yas Wateréand 5 óra 110
  Al Ain ebéddel 9 óra 85
  Dubai ebéddel a szökőkútnál 9 óra 79
  Dubai ebéddel a szökőkútnál és Burdzs Kalifa 9 óra 109
  Dzsip szafari vacsorával 6 óra 52
  Vacsora hajón 3 óra 52

  Árak személyenként értendőek

 • Részvételi díj személyenként 3 éjszakára ellátás nélkül, oda-vissza reptéri transzferrel:

  2 ágyasban
  09.01.-11.01. 188300
  11.01.-12.25. 154800
  01.04.-04.01. 121700
  Max 2 felnőtt elhelyezése lehetséges. Hosszabbítás lehetséges, kérje ajánlatunkat.

  Repülőjegy, illetékkel: 140.000-től, Az ár tájékoztató.További szállodák nagy választékával várjuk, csak írja meg nekünk milyen szállásra van szüksége.New Yorki utazását kösse össze miami , orlandoi üdüléssel.los angeles-i, san franciscoi, vagy las vegas-i utazással.Irodánkban foglalja le bérautoját, városnézést, belépőjegyeit.

 • Részvételi díj személyenként 3 éjszakára ellátás nélkül, oda-vissza reptéri transzferrel:

  Hi Manhattan View 2 ágyasban 3 ágyasban 4 ágyasban
  09.01.-11.01. 132300 110700 93300
  11.01.-12.01. 106000 92900 79900
  12.01.-16., 132300 110700 93300
  12.16.-27. 82000 76900 20100
  01.02.-03.12. 82000 76900 67900
  03.11.-04.01. 95900 86200 74900
  Szobák 16-22 nm között változnak. Hosszabbítás lehetséges, kérje ajánlatunkat.
  Max 4 felnőtt elhelyezése lehetséges

  Repülőjegy, illetékkel: 140.000-től, Az ár tájékoztató.New Yorki utazását kösse össze miami , orlandoi üdüléssel.los angeles-i, san franciscoi, vagy las vegas-i utazással.Irodánkban foglalja le bérautoját, városnézést, belépőjegyeit.

  • A szálloda tradicionális bungalókat kínál privát tengerpartján. Tengerre épült étterme az ázsiai, francia és a tahiti konyha különlegességeit kínálja.

   Szolgáltatások: könyvtár, kenu, business center, mosoda, pénzváltó, kerékpár rendelkezésre áll (ingyenesen), concierge-szolgáltatás, Internet (felár ellenében), ingyenes parkolás, étterem, bár.

   Szobák: széf, kábel televízió, vasaló/vasalódeszka, ventillátor.

   Ellátás: amerikai reggeli.

 • Részvételi díj személyenként 3 éjszakára ellátás nélkül, oda-vissza reptéri transzferrel:

  HI Midtown 2 ágyasban 3 ágyasban
  09.01.-11.03. 164300 123200
  11.03.-12.11. 121700 94800
  12.11.-12.24. 115000 98000
  01.03.-03.01 82000 68000
  03.01.-04.01. 137500 95700
  Max 3 felnőtt és egy gyermek elhelyezése lehetséges.
  Szobák 11-22 nm között változnak. Hosszabbítás lehetséges, kérje ajánlatunkat.

  Repülőjegy, illetékkel: 140.000-től, Az ár tájékoztató.

  További szállodák nagy választékával várjuk, csak írja meg nekünk milyen szállásra van szüksége itt:

  New Yorki utazását kösse össze miami , orlandoi üdüléssel

  los angeles-i, san franciscoi, vagy las vegas-i utazással.

  Hawaii nyaralással

  Irodánkban foglalja le bérautoját, városnézést, belépőjegyeit.

 • Részvételi díj személyenként 3 éjszakára ellátás nélkül, oda-vissza reptéri transzferrel:

  2 ágyasban 3 ágyasban 4 ágyasban
  09.01.-11.01. 169100 121600 98100
  11.01.-12.12. 169100 121600 98100
  12.12.-12.29. 132300 97300 79900
  01.02.-03.01. 95900 73100 61700
  03.01.-04.01. 112700 83900 69800
  Max 4 felnőtt elhelyezése lehetséges. Hosszabbítás lehetséges, kérje ajánlatunkat.

  Repülőjegy, illetékkel: 140.000-től, Az ár tájékoztató.

  További szállodák nagy választékával várjuk, csak írja meg nekünk milyen szállásra van szüksége itt:

  New Yorki utazását kösse össze miami , orlandoi üdüléssel

  los angeles-i, san franciscoi, vagy las vegas-i utazással.

  Hawaii nyaralással

  Egyedi kombinált ajánlatért kattintson ide

  Irodánkban foglalja le bérautoját, városnézést, belépőjegyeit. Kattintson és írja meg mire van szüksége.

 • Részvételi díj személyenként 7 éjszakára reggelivel:

  Utasainknak a reptéri transzfer ingyenes.

   

  09.01-04.01.
  kerti  bungalo
  kétágyas 247200
  felnőtt  pótágy 190600
  gyermek pótágy 55300
  családi bungalo
  kétágyas 273000
  felnőtt  pótágy 190600
  gyermek pótágy 55300
  félpanziós felárgyermek  7 napra 53800
  félpanziós felár felnőtt 7 napra 96800
  A kerti bungalow-ban legföljebb 3 felnőtt a családiban legföljebb 5 felnőtt helyezhető el.

   

  Részvételi díj tartalmazza: szállás amerikai reggelivel. Az ár nem tartalmazza a repülőjegy: kb. 540 000Ft, valamint az adót: kb.1,26 euro/fő/nap (helyben fizetendő).

  Pótágykedvezmény a szülőkkel megosztott szobában 12 éves kor alatti gyermek számára érvényes!

  A részvételi díj a megrendeléskor elérhető repülőjegyek szerint módosulhat. Az esetleges árfolyamváltozás befolyásolja a részvételi díjat.

  Esküvői lehetőségekről érdeklődjön irodánkban !

 • Részvételi díj személyenként 3 éjszakára ellátás nélkül, oda-vissza reptéri transzferrel:

  2 ágyasban 3 ágyasban 4 ágyasban
  09.01.-10.01. 45700 42200 39700
  10.01.-11.01. 52400 48200 44500
  1.01.-12.28. 41400 38600 39700
  01.03.-02.16. 44700 41800 39700
  02.16.-03.02. 49000 43800 41400
  03.02.-05.01. 44700 41800 39700
  Max 4 felnőtt elhelyezése lehetséges. Hosszabbítás lehetséges, kérje ajánlatunkat.
  Utasainknak ingyenes: korlátlan belépés max 4 főnek a Stratosphere Toronyba, a fittness terembe, ingyenes internet  kapcsolat a  szobában max három eszközhöz, ingyenes hely és 800-as számok hívása szobából. Utasainknak kedvezmények: egésznapos Thrill Ride bérlet 28 USD-ért, USD 20 kedvezmény a Sky Jumpból,

  Repülőjegy, illetékkel: 215.000-től, Az ár tájékoztató.

  További szállodák nagy választékával várjuk, csak írja meg nekünk milyen szállásra van szüksége itt:

  Las Vegas-i utazását kösse össze miami , orlandoi üdüléssel.

  los angeles-i, san franciscoi, vagy new yorki utazással, hawaii nyaralással.

  Irodánkban foglalja le bérautoját, városnézést, belépőjegyeit.

 • Részvételi díj személyenként 3 éjszakára ellátás nélkül, oda-vissza reptéri transzferrel:

  2 ágyasban 3 ágyasban 4 ágyasban
  09.01.-12.29. 39900 42200 43300
  01.01-.02.13. 39900 42200 43300
  02.13.-03.28. 73900 64800 60000
  Hétköznap, vasárnaptól pétekig érvényes árak. Hosszabbítás lehetséges, kérje ajánlatunkat.

  Repülőjegy, illetékkel: 215.000-től, Az ár tájékoztató.
  További szállodák nagy választékával várjuk, csak írja meg nekünk milyen szállásra van szüksége.Las Vegas-i utazását kösse össze miami , orlandoi üdüléssel.los angeles-i, san franciscoi, vagy new yorki utazással, hawaii nyaralással.Irodánkban foglalja le bérautoját, városnézést, belépőjegyeit.

  • A sziget nyugati oldalán korallzátony közelében található, mindössze pár méterre a strandtól. A bungalow-kat hangulatos trópusi növényzet veszi körül.

   Szolgáltatások: Parkoló, Étterem, Bár, Kert, Ingyenes parkoló, Szabadtéri medence, Internet, WiFi.

    

   Szobák: légkondicionálás, internet kapcsolat,

   Ellátás: amerikai reggeli

 • Szállásár személyenként 7 éjszakára, oda-vissza reptéri transzferrel:

  2 ágyasban 3 ágyasban 4 ágyasban
  resort view szoba
  09.01.- 11.01. 256400 226800 211100
  1101.-12.25. 256400 226800 211100
  01.01.04.01. 256400 226800 211100
  ocean view 3 pr szoba
  09.01.- 11.01. 347900 288000 256400
  1101.-12.25. 347900 288000 256400
  01.01.04.01. 347900 288000 256400
  Utasainknak ingyenes: helyi és 800-as számok hívása, nagysebességű internet csatlakozás a szobákban és a közös helyiségekben, egyes tanfolyamokon való részvétel például hul,a ukkulele, virágfüzér készítés,autosmozi szerdán és szombaton, 1 x egyedi képeslap készítés , üdülő bemutatása audioguide segítségével. Maximum 4 felnőtt helyezhető el egy szobában.

  Felárért további szobatípusok is foglalhatóak. Hosszabbítás lehetséges, kérje ajánlatunkat.

  Repülőjegy, illetékkel: 240.000-től, Az ár tájékoztató.

  További szállodák nagy választékával várjuk, csak írja meg nekünk milyen szállásra van szüksége itt:

  Hawaii utazását kösse össze miami, orlandoi üdüléssel,los angeles-i, san franciscoi, vagy new yorki utazással, las vegas-i kikapcsolódással

  Egyedi kombinált ajánlatért kattintson ide   Irodánkban foglalja le bérautoját, városnézést, belépőjegyeit. Kattintson és írja meg mire van szüksége.

 • Részvételi díj személyenként 7 éjszakára reggelivel:

  Utasainknak a reptéri transzfer ingyenes.

   

  09.01-04.01..

  kerti  bungalo
  kétágyas

  226600

  felnőtt  pótágy

  121000
  gyermek pótágy

  50000

  lagúnára néző

  kétágyas

  252400
  felnőtt  pótágy

  121000

  gyermek pótágy

  50000

  félpanziós felár gyermek 7 napra

  53800
  félpanziós felár felnőtt 7 napra

  107600

  A bungalokban legföljebb 3 felnőtt helyezhető el. Más szobák is foglalhatók.

   

  Részvételi díj tartalmazza: szállás amerikai reggelivel. Az ár nem tartalmazza a repülőjegy: kb. 540 000Ft, valamint az adót: kb.1,26 euro/fő/nap (helyben fizetendő).

  Pótágykedvezmény a szülőkkel megosztott szobában 12 éves kor alatti gyermek számára érvényes!

  A részvételi díj a megrendeléskor elérhető repülőjegyek szerint módosulhat. Az esetleges árfolyamváltozás befolyásolja a részvételi díjat.

  Esküvői lehetőségekről érdeklődjön irodánkban !

 • Szállásár személyenként 7 éjszakára, oda-vissza reptéri transzferrel:

  szuperior szoba 2 ágyasban 3 ágyasban 4 ágyasban
  09.01.- 11.01. 174900 164100 143000
  11.01.04.01. 174900 164100 143000

  3 és 4 ágyas szoba delux  kategóriájú.Utasainak kontinentális reggelit kapnak. Minimum tartózkodás 3 éj. Gyémántfej-hegyre és oceánra néző valamint további sztenderd és városra néző szobakategóriák  is felárért foglalhatók. Hosszabbítás lehetséges, kérje ajánlatunkat.
  Repülőjegy, illetékkel: 240.000-től, Az ár tájékoztató.
  További szállodák nagy választékával várjuk, csak írja meg nekünk milyen szállásra van szüksége itt:

  Hawaii utazását kösse össze miami, orlandoi üdüléssel

  los angeles-i, san franciscoi, vagy new yorki utazással, las vegas-i kikapcsolódással

  Egyedi kombinált ajánlatért kattintson ide

  Irodánkban foglalja le bérautóját, városnézést, belépőjegyeit. Kattintson és írja meg mire van szüksége.

 • Részvételi díj személyenként 7 éjszakára szobában all inkluzív ellátással

  09.01.-11.01. 11.01.12.21. 12.21.-01.07. 01.07.-04.31.
  kertre néző szoba 415,200 404,000 538,100 415,200
  családi szoba 2 f+ 2 gy. 712,400 712,400 955,900 728,000

  gyermek pótágy: 12 éves korig ingyenes. Családi szobánl 2 gyermek 12 éves korig ingyenes

  amely tartalmazza: 7 éjszakai szállás all inkluzív ellátással. Ingyenes  oda vissza reptéri transzfer. Nem tartalmazza repülőjegy és reptéri illeték: kb. 230.000,-től. Pótágy árért hívja irodánkat. Árak az árfolyamváltozás miatt módosulhatnak.

 •  

  Részvételi díj személyenként 7 éjszakára reggelivel:
  Utasainknak a reptéri transzfer ingyenes.

  09.01-11.01. 11.01.-03.30.
  grand pool bungalo
  kétágyas 579600 494500
  felnőtt pótágy 226600 226600
  gyermek pótágy 23100 23100
  vizi bungalo
  kétágyas 798500 716100
  felnőtt pótágy 226600 226600
  gyermek pótágy 23100 23100
  félpanzió felár felnőtt 7 napra 162600
  A bungalokban legföljebb 3 felnőtt helyezhető el. Más szobák is foglalhatók.

   

   

  Részvételi díj tartalmazza: szállás amerikai reggelivel. Az ár nem tartalmazza a repülőjegy : kb. 540 000Ft, valamint az adót: kb.1,26 euro/fő/nap (helyben fizetendő).

  Pótágykedvezmény a szülőkkel megosztott szobában 14 éves kor alatti gyermek számára érvényes!

  A részvételi díj a megrendeléskor elérhető repülőjegyek szerint módosulhat. Az esetleges árfolyamváltozás befolyásolja a részvételi díjat.

  Esküvői lehetőségekről érdeklődjön irodánkban !

 • Részvételi díj személyenként 7 éjszakára reggelivel:

  Utasainknak a reptéri transzfer ingyenes.

  09.01-11.01. 11.01.-03.30.
  sztenderd bungalow
  kétágyas 324300 272800
  felnőtt pótágy 319100 319100
  gyermek pótágy 199000 199000
  lagúnára néző szobában
  kétágyas 388700 326900
  felnőtt pótágy 319100 319100
  gyermek pótágy 199000 199000
  gyermek félpanziós felár 7 napra 69900
  félpanziós felár 7 napra 112900
  A bungalow-kban legföljebb 4 fő helyezhető el. Más szobák is foglalhatók.

  Részvételi díj tartalmazza: szállás amerikai reggelivel.  Az ár nem tartalmazza a reptéri illetéket: kb. 540 000Ft, valamint az adót: kb.1,26 euro/fő/nap (helyben fizetendő).

  Pótágykedvezmény a szülőkkel megosztott szobában 12 éves kor alatti gyermek számára érvényes!

  A részvételi díj a megrendeléskor elérhető repülőjegyek szerint módosulhat. Az esetleges árfolyamváltozás befolyásolja a részvételi díjat.

  Esküvői lehetőségekről érdeklődjön irodánkban !

   

 • Részvételi díj személyenként 7 éjszakára reggelivel:

  Utasainknak a reptéri transzfer ingyenes.

  09.01-11.01. 11.01.-03.30.
  motu bungalo
  kétágyas 1176900 981200
  felnőtt pótágy 344900 344900
  gyermek pótágy 104900 104900
  parti bungalo
  kétágyas 1120300 903900
  felnőtt pótágy 344900 344900
  gyermek pótágy 104900 104900
  gyermek félpanziós felár 7 napra 88800
  félpanziós felár 7 napra 177500
  A bungalokban legföljebb 3 felnőtt helyezhető el. Más szobák is foglalhatók.

  Részvételi díj tartalmazza: szállás amerikai reggelivel.  Az ár nem tartalmazza a reptéri illetéket: kb. 540 000Ft, valamint az adót: kb.1,26 euro/fő/nap (helyben fizetendő).

  Pótágykedvezmény a szülőkkel megosztott szobában 12 éves kor alatti gyermek számára érvényes!

  A részvételi díj a megrendeléskor elérhető repülőjegyek szerint módosulhat. Az esetleges árfolyamváltozás befolyásolja a részvételi díjat.  Esküvői lehetőségekről érdeklődjön irodánkban !

   

 • Részvételi díj személyenként 7 éjszakára kétágyas szobában 2014.11.01 és 30 között

  09.01.-12.23. 12.23-01.07 01.07-03.01. 03.01-04.01.
  garden 308,000 526,900 533,600 500,100
  szuperior 330,300 549,300 779,400 567,100
  beach villa 419,700 594,000 634,200 589,500

  pótágy: fel nőtt-40%, gyermek 12 éves korig ingyenes

  Ingyenes  oda vissza reptéri transzfer. Nem tartalmazza repülőjegy és reptéri illeték: kb. 230.000,-től. Árak az árfolyamváltozás miatt módosulhatnak.

 •  

  Részvételi díj személyenként 7 éjszakára kétágyas szobában all inkluzív ellátással

  09.01-12.22. 12.22.-01.16. 01.16.-04.01.
  kertre néző 276,700 395,100 276,700
  tengerre néző 332,500 451,000 332,500

  gyermek pótágy. 5 éves korig max. 2 gyermek ingyenes, 5 év fölött 1 gyermek 50%. 12 év fölött nem tudnak pótágyat biztosítani.

  Ingyenes oda vissza reptéri transzfer. Nem tartalmazza repülőjegy és reptéri illeték: kb. 230.000,-től. Árak az árfolyamváltozás miatt módosulhatnak.

 • Részvételi díj személyenként 7 éjszakára reggelivel:
  Utasainknak a reptéri transzfer ingyenes.

  09.01.-11.01 11.01.-04.01.
  medencére néző  bungalow
  kétágyas 836900 599900
  felnőtt pótágy 239300 239300
  gyermek pótágy 53800 53800
  otemanui parti lakosztály jacuzzival
  kétágyas 945100 826600
  felnőtt pótágy 239300 239300
  gyermek pótágy 53800 53800
  félpanziós felár 7 napra 140300
  Kerti bungaloban és a otemanui jacuzzis lakosztályban 3 felnőtt ,vagy 2 felnőtt és 2 gyermek helyezhető el. Más szobák is foglalhatók.

  Részvételi díj tartalmazza: szállás amerikai reggelivel.  Az ár nem tartalmazza a reptéri illetéket: kb. 540 000Ft, valamint az adót: kb.1,26 euro/fő/nap (helyben fizetendő).

  Pótágykedvezmény a szülőkkel megosztott szobában 12 éves kor alatti gyermek számára érvényes!

  A részvételi díj a megrendeléskor elérhető repülőjegyek szerint módosulhat. Az esetleges árfolyamváltozás befolyásolja a részvételi díjat.  Esküvői lehetőségekről érdeklődjön irodánkban !

 • Részvételi díj személyenként 7 éjszakára reggelivel:

  Utasainknak a reptéri transzfer ingyenes.

  09.01-11.01. 11.01.-03.30.
  szuperior kerti bungalo
  kétágyas 502000 445400
  felnőtt pótágy 332000 332000
  gyermek pótágy 104900 104900
  szuperior parti bungalo
  kétágyas 628300 581900
  felnőtt pótágy 332000 332000
  gyermek pótágy 104900 104900
  gyermek félpanziós felár 7 napra 80700
  félpanziós felár 7 napra 158600
  A bungalow-kban legföljebb 3 felnőtt helyezhető el. Más szobák is foglalhatók.

  Pótágykedvezmény a szülőkkel megosztott szobában 12 éves kor alatti gyermek számára érvényes!Részvételi díj tartalmazza: szállás amerikai reggelivel.  Az ár nem tartalmazza a reptéri illetéket: kb. 540 000Ft, valamint az adót: kb.1,26 euro/fő/nap (helyben fizetendő).

  A részvételi díj a megrendeléskor elérhető repülőjegyek szerint módosulhat. Az esetleges árfolyamváltozás befolyásolja a részvételi díjat.  Esküvői lehetőségekről érdeklődjön irodánkban !

 • Részvételi díj személyenként/7 éjszakára, ellátással, oda-vissza reptéri transzferrel együtt:

  09.01.-12.24. 12.24.-01.02. 01.02.-03.31.
  sztenderd szoba
  kétágyasban 223.400 462.800 23.900
  háromágyasban 209.500 422.900 23.900
  gyerek pótágy 123.700 243.400 23.940
  szuperior szoba
  kétágyasban 267.400 506.700 23.900
  háromágyasban 253.400 466.800 23.900
  gyerek pótágy 145.600 267.400 23.940
  delux szoba
  kétágyasban 273.300 522.700 23.900
  háromágyasban 263.300 482.800 23.900
  gyerek pótágy 155.600 283.300 23.900

  Nem tartalmazza: repjegy kb. 200.000,-, vízum, biztosítások.

   

 • Részvételi díj személyenként 7 éjszakára reggelivel:

  Utasainknak a reptéri transzfer ingyenes.

  09.01-11.01. 11.01.-03.30.
  szuperior kerti  bungalo
  kétágyas 525500 450800
  felnőtt pótágy 293600 293600
  gyermek pótágy 23100 23100
  szuperior laguna bungalo
  kétágyas 592400 515200
  felnőtt pótágy 293600 293600
  gyermek pótágy 23100 23100
  lux parti  bungalo
  kétágyas 762400 685200
  felnőtt pótágy 293600 293600
  gyermek pótágy 23100 23100
  félpanziós felár felnőtt 7 napra 190900
  félpanziós felár gyermek 7 napra 96800
  A bungalokban legföljebb 3 felnőtt helyezhető el. Más szobák is foglalhatók.

  Részvételi díj tartalmazza: szállás amerikai reggelivel. Az ár nem tartalmazza a repülőjegy : kb. 540 000Ft, valamint az adót: kb.1,26 euro/fő/nap (helyben fizetendő).

  Pótágykedvezmény a szülőkkel megosztott szobában 12 éves kor alatti gyermek számára érvényes!

  A részvételi díj a megrendeléskor elérhető repülőjegyek szerint módosulhat. Az esetleges árfolyamváltozás befolyásolja a részvételi díjat.

  Esküvői lehetőségekről érdeklődjön irodánkban !

 • Részvételi díj személyenként/7 éjszakára, ellátással, oda-vissza reptéri transzferrel együtt:

  09.01-12.22. 12.24.-01.06. 01.06-04.01.
  kertre néző szoba
  kétágyasban 175.300 334.900 195.800
  felnőtt pótágy 144.700 273.100 161.800
  gyermek pótágy 114.100 191.100 115.400
  óceánra néző  szoba
  kétágyasban 293.600 489.500 305.500
  felnőtt pótágy 216.500 359.200 249.000
  gyermek pótágy 167.300 275.100 192.500
  családi lakosztály
  kétágyasban 293.600 489.500 305.500
  felnőtt pótágy 216.500 359.200 249.000
  gyermek pótágy 167.300 275.100 192.500

  Nem tartalmazza: repjegy kb. 200.000,-, vízum, biztosítások.

  • Elegáns szálloda Maszkat Al Kuwair modern negyedében. 200 szobás. Közelében több étterem, üzlet is található.

   Szolgáltatások: étterem, bár ( a szállodában alkoholt nem szolgálnak fel), fedett úszómedence, fitnesz központ.

   Szuperior szobák felszereltsége: kb 28 nm, WIFI, légkondicionálás, minibár, TV, telefon,tea-kávéfőző, hajszárító.

  • Felsőfokú kényelem az óceán partján Elegáns modern tengerparti szálloda ománi stílusjegyekkel kiegészítve. A repülőtér és városközpont egyaránt kb 15 per utazásra található 147 szobás.

   Szolgáltatások: hat tematikus étterem, bárok, úszómedence, gyerek klub teniszpályák.

   Szobák felszereltsége: kb 40 nm, erkély, vagy terasz, légkondícionálás, TV, telefon, minibár, internet.

   Ellátás: all inkuzív

  • Luxus és felejthetetlen élmény a tengerparton. Az elegáns szálloda tengerparton épült, csatornákkal, lagúnával körbevéve. Omán több nevezetessége is rövid autozással elérhető mint például Szultáni palota, Haffa szuk, 400 szobás.

   Szolgáltatások: étterem, bárok két úszómedence, fitness terem, welness részleg, teniszpálya, gyerek klub, tengerparti romantikus vacsora rendelhető.

   Szobák felszereltsége: kb 40 nm, erkély, vagy terasz, TV minibár kérésre, légkondícionálás, ingyenes WIFI, széf teafőző.

   Ellátás: all inkluzív.

  • A modern, igényes szállás a tengerparton 200 szobás.

   Szolgáltatások: éttermek teniszpálya, gyermek klub, két úszómedence, wellness részleg.

   Szobák felszereltsége: min. 40 nm, modern arabos díszítéssel, erkély vagy terasz, légkondicionálás, TV, telefon, széf, minibár, vasaló, teafőző.

   Ellátás: all inkluzív.

  • Abu Dhabi központjában lévő szálloda a Zajed sejk mecsettől 5 percre. Reptér kb 20 perces autoútra van. 400 szobás.

   Szolgáltatások: három étterem, bár, panoráma úszómedence, fittness terem, ingyenes WIFI, ingyenes transzfer Yas-szigetre

   Szobák felszereltsége: légkondícionálás,TV, telefon, minibár, széf, ingyenes WIFI.

   Ellátás: svédasztalos reggeli.

  • Barátságos szállás Abu Dhabi központjában,a World Trade Center bevásárlóközpont mellett. A szálloda közelében több elegáns üzletközpont is található. Rövid utazással megnézheti a csillogó hatalmas Zajed sejk mecsetet, az Emirates állatkertet. 190 szobás.

   Szolgáltatások: három étterem, bár, ingyenes WIFI, nyitott úszómedence, fitness terem, masszás, welness kezelések.

   Szobák felszereltsége: városra néző szobák, márvány fürdőszoba, internet, légkondícionálás széf ( fizetős) kávéfőző.

   Ellátás: svédasztalos reggeli.

  • Fényűzés a strand közelében A tengerpart alig 5-10 perces sétával érhető el. A Millenium Corniche szálló Abu Dhabi központjában, a híres Corniche út közelében épült. A Ferrari World élményközpont és a reptér egyaránt 30 perces utazásra található. 300 szobás

   Szolgáltatások: három tematikus étterem, ingyenes WIFI, úszómedence, wellness és fitness központ,

   Szobák felszereltsége: tágas szobák, hatalmas ablakokkal amelyek a kertre vagy az öbölre néznek, széf minibár,

   Ellátás: svédasztalos reggeli

  • A modern Al Raha Corniche részen található az elegáns szálloda A közelbe épült az Al Raha bevásárlóközpont. Abud Dhabi központja kb. 25 perc autóútra található. 110 szobás, amelyek az átlagosnál sokkal nagyobbak. min 42 nm-sek.

   Szolgáltatások:900 m-es saját strandszakasz, ingyenes buszjárat a városközpontba és üzletházakba fedett nyitott medence, wellness kezelések.

   Szobák felszereltsége: WIFI, légkondícionálás, TV, minibár, tea_kávéfőző, telefon,széf, erkély,

   Felárért nagyobb, tengerre néző szobák és lakosztályok is foglalhatók.

  • A város központjában, a tengerparton épült luxusszálloda. A közelben ( 5 km-en belül több nagy bevásárlóközpont, sportklub, és strand található 390 szobás.

   Szolgáltatások: saját strand, kikötő, 8 étterem, felnőtt és gyermek medence, gyerek programok búvárterület 5 bár, teniszpálya, fitness-wellness központ, ingyenes buszjárat bevásárlóközponthoz éjszakai klub.

   Szobák felszereltsége: TV kétvonalas telefon, WIFI, légkondícionálás, tea-kávéfőző, hajszárító, széf, minibár.

  • Kifinomul elegancia  szállás Dubaiban. Közel a strandhoz és Ras Al Khor vadaspark, Aquaventure vízipark és Burdzs Kalifa. Jó ár –érték aránya miatt kedvelt szálloda Dubaiban. Metromegálló 10 perc séta.800 szobás

   Szolgáltatások:három étterem, úszómedence, fittness terem,  ingyenes WIFI, és parkolás, transzfer a strandra, Mall of Emirates üzletközpontba és a DIC metromegállóhoz.

   Szobák felszereltsége: legalább 32 nm, világos színek a szobákban, ingyenes WIFI, minibár, széf, légkondícionálás.

   Ellátás: svédasztalos reggeli

  • Elvezze a luxust Dubai központjában, ahol sok szolgáltatást kap pénzéért. A szálloda a Sheikh Zayed úton a Wafi és a Lamcy bevásárlóközpontoktól egyaránt 5 percre, található. A Dubai Mall üzletház, a Burdzs Kalifa felhőkarcoló épületétől pedig 10 perces autóútra helyezkedik el. A Mövenpick Bur Dubai egy modern szálloda, mely 312 szobát és apartmant kínál. Az apartmanok közvetlenül a szálloda mellett találhatók.
   Szolgáltatások: hét étterem és bár,ingyenes transzfert Jumeirah strandjára, fitness terem, úszómedence a tetőn, masszázs, parkoló
   Szobák felszereltsége: légkondícionálás. WIFI, minibár, széf, minibár, kávéfőző
   Ellátás:svédasztalos reggeli

  • Abu Dhabi lenyűgöző környezete, Remek strand elegáns üzletek, Ferrari World vidámpark egy helyen A modern szálloda Yas szigetén található pár percre a Ferrari World szórakoztató központtól a Yas strandtól, Yas Waterworld vizi vidámparktól, vagy a Yas Mall üzletközponttól. 300 szobás. Dubai kb. 30 perces utazásra található.
   Szolgáltatások: három tematikus étterem, bárok, ingyenes transzfer a strandra és Abu Dhabi központjába, felnőtt és gyermek medence, masszázs. Szobák felszereltsége:3 5nm, légkondícionálás, minibár, kávéfőző, márvány fürdőszoba, ingyenes internet.
   Ellátás: svédasztalos reggeli

  • Szórakozás, vidámpark, elegancia Abu Dhabiban Csodás szálloda félig a vízen, a Forma 1-s pálya mellett A különleges szálloda  Yas-szigeten található- Abu Dhabi üdülőövezetében – ,a mit híd köt össze a szárazfölddel . Hatalmas LED fényjátékkal változtatják a szálloda színét. Yas Mall üzletközpont pár perces sétával érhető el. 490 szobás.
   Szolgáltatások: tematikus éttermek látványkonyhákkal, bárok esti showműsor, wellness részleg, két panoráma úszómedence
   Szobák felszereltsége: legalább 54 nm, légkondícionálás, teafőző, minibár, internet, széf, esőerdő zuhany.
   Ellátás: svédasztalos reggeli.

  • New York Brooklyn negyedében lévős szálloda. 1,5 km-re a Brooklyn-hídtól.  Több metroállomás 4-600 méterre

   Szolgáltatások: sörkert, parkoló, bár, étterem hamarosan nyílik

   Szobák felszereltsége: légkondícionálás, minibár, TV, széf, hangszigetelt ablakok.

   Ellátás: reggelit helyszíni fizetéssel kérhetnek, de ennek igénybevétel nem kötelező.

  • Kedvező árú szálló metroval Manhattantól pár percre . Queensben, Long Islanden található. Sok nevezetesség pl Empire State Building, Central Park, Times Square, Union Square , Madison Garden

   Szolgáltatások:  étterem, bár, fitness terem, széf,

   Szobák felszereltsége: légkondícionálás, TV, telefon, egyes szobákhoz hűtő , erkély.

   Ellátás: reggelit helyszíni fizetéssel kérhetnek, de ennek igénybevétel nem kötelező.

  • New York Manhattan közepén lévő szálloda közel a Central Parkhoz. Kifejezetten jó ár érték arányú szállás.

   Szolgáltatások: étterem, bár, fitness terem, időszakos úszómedence

   Szobák felszereltsége: Tv, telefon, internet, kávéfőző,légkondícionálás

   Ellátás: reggelit helyszíni fizetéssel kérhetnek, de ennek igénybevétel nem kötelező.

  • New York Manhattan részén lévő szálloda. New York közepén egyszerre nyújt kényelmes szállást és számos szolgáltatást. 160 szobás szálló három háztömbnyire a Javits Kongresszus Központtól, Times Square-től, és sétatávolságra metromegállótól .

   Szolgáltatások: étterem, időszakos úszómedence, garázs, fitness terem,

   Szobák felszereltsége: TV, WIFI, mikro, részben erkélyesek, légkondícionálás, vasaló berendezés.

   Ellátás: reggelit helyszíni fizetéssel kérhetnek, de ennek igénybevétel nem kötelező.

  • Las Vegas főutcáján épült híres szálloda. Híd köti össze a Fashion Show bevásárlóközponttal.
   Szolgáltatások: éttermek, bárok, kaszinó, nyitott úszómedence, fitness központ, wellness kezelések
   Szobák felszereltsége: Delux szobák felszereltsége: kb. 37 nm internet, hűtő, légkondícionálás, WIFI

  • Részvételi díj személyenként 3 éjszakára ellátás nélkül, oda-vissza reptéri transzferrel:

    

   treasure

   2 ágyasban 3 ágyasban 4 ágyasban
   09.01.- 10.12. 72500 63800 59500
   10.12.-11.06. 95000 78800 70800
   11.06.-12.22. 62900 57200 54500
   01.03.-02.23. 49500 48500 48100
   02.23.-03.31. 28000 66100 61000
   Max 4 felnőtt elhelyezése lehetséges. Hosszabbítás lehetséges, kérje ajánlatunkat.
   Helyszínen fizetendő: USD 43+ adó amely biztosít nagysebességű internet kapcsolatot a szobában max. 2 eszközhöz, fitness terem korlátlan használatát, beszállókártya nyomtatást, 1 x  egyet fizet, kettőt kap koktélt, helyi számok ingyenes hívásást.

   Repülőjegy, illetékkel: 215.000-től, Az ár tájékoztató.

   További szállodák nagy választékával várjuk, csak írja meg nekünk milyen szállásra van szüksége itt:

   Las Vegas-i utazását kösse össze miami , orlandoi üdüléssel

   los angeles-i, san franciscoi, vagy new yorki utazással, hawaii nyaralással

   Irodánkban foglalja le bérautoját, városnézést, belépőjegyeit.

  • Las Vegas központjában a híres Stripen lévő felújított Miami hangulatú szálloda és kaszinó. Las Vegas rengeteg szórakozó helye alig pár perc alatt elérhető
   Szolgáltatások: bárok,kaszinó, éttermek, fitness központ, wellness kezelések, úszómedence, szórakoztató showműsorok
   Delux szobák felszereltsége: kb 37 nm, 42” TV, internet, légkoníconálás, laptop séf