UTAZÁS, KÖRUTAZÁS ÉS NYARALÁS SZERVEZÉS

Utazás tervezése mindössze 3 perc alatt!

Körutazás vagy last minute nyaralás megszervezése? Inkább legyen élvezetes a kiválasztott utazás. Irodánk legfőbb előnye, hogy levesszük az Ön válláról azt a terhet, hogy saját magának kelljen (időt és pénzt pocsékolva) mindent megszerveznie, ami a körutazásával vagy last minute nyaralásával kapcsolatos - így a kiutazást, szállást, étkezéseket. Önnek nincsen más dolga, mint hogy megnézze az alábbi Kiemelt Ajánlatainkat, kiválasztania az álmai körutazását, majd jelentkeznie nálunk. A szervezés már a mi feladatunk!
 
 
 
"Üdvözlöm, Holpert Ákos vagyok. Képzelje csak el, hogy mekkora tehertől szabadulna meg, ha az európai körutazása szervezésénél nem mindent saját magának kéne intéznie. Cégünk azt a célt tűzte ki, hogy az Ügyfeleinek csak egy dolga legyen az utazás előtt:
bepakolni a bőröndöt."
 

„Biztosan meg is kérik az árát ennek a szolgáltatásnak...”

 

Van egy nagyon jó hírünk: a partnereinkkel olyan szerződéseket sikerült kötnünk, amelyek folytán Önnek sem kell többet fizetnie ezért a plusz szolgáltatásért. De nézze meg a saját szemével a körutazás árainkat!

Ezekbe az utazási csomagokba mindent beleraktunk, amire egy utazónak szüksége lehet, ha felejthetetlenné szeretné tenni a körutazását. (Őszintén szólva én nem is mernék ezek nélkül elindulni egy útra - Holpert Ákos szerk.)

 

"Mire figyeljen oda, mielõtt repülõs körutazásra indul"

Ingyenes tanulmány, amelyet a Tizi Travel, a Felejthetetlen körutazások mestere állított össze. A tanulmány nem csak repülős, de bármilyen körutazás előtt remek segítséget adhat Önnek. Tovább...

 

„Hogyan foglalhatom le ezeket az utakat?”

Önnek nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken, és egy részletes tájékoztató után mi már intézzük is a többit.

 

 

Holpert Ákos - Tizi Travel
engedélyszám: U-852
1161 Bp., Csömöri u. 84.
mobil: +36 70 381 5786
telefon: +36 1 405 6054
e-mail: tizi@tizi.hu
Partnerek
Tizi Travel
 
1161 Bp., Csömöri u. 84.
engedélyszám: U-852
mobil: +36 70 381 5786
telefon: +36 1 405 6054
e-mail: tizi@tizi.hu
KÖRUTAZÁSOK ELŐTT

Ingyenes tanulmány, amelyet a Tizi Travel, A felejthetetlen körutazások mestere állított össze

Tovább...